Op zoek naar Opleiding Management?

 
 
Opleiding Management
Deeltijd Associate degree opleiding Management in de Zorg Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Iedereen die beter wil functioneren binnen zijn team en organisatie, zelf projecten wil aanpakken en vernieuwingen wil doorvoeren zal de route Management en Leiderschap als de perfect passende opleiding ervaren. Bij de route Management en Leiderschap pas je de kennis direct toe op projecten en opdrachten op de werkplek.
Cursussen management en leidinggeven LOI.
Basiskennis management Thuis Klassikaal. Lean management Thuis Klassikaal. Middle management Thuis Klassikaal. Contact en advies. Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag!
Opleiding Management volgen? Bestuursacademie Nederland.
Zo levert uw training of opleiding Management het meeste rendement op. Ook maatwerk mogelijk. Bestuursacademie Nederland biedt op verschillende plekken in Nederland verschillende managementtrainingen en opleidingen, gericht op het openbaar bestuur. Wilt u meerdere medewerkers dezelfde training of opleiding laten volgen op een locatie naar eigen keuze?
Opleiding tot manager.
Maar na verloop van tijd heb je zo veel ervaring, dat je toe bent aan de volgende stap. Ik ben op eigen initiatief een opleiding middle management gaan doen. Met die opleiding leer je alles wat je als beginnend leidinggevende nodig hebt.
Post HBO opleiding Management in Zorg en Welzijn Hanze Professionals.
De post-hbo opleiding Management in Zorg en Welzijn is een opleiding van 15, jaar voor mensen met een afgeronde hbo-opleiding die werkzaam zijn in de sector zorg en welzijn en meer kennis willen krijgen van vaardigheden die nodig zijn om binnen de zorg ondernemend te zijn en veranderingen door te voeren.
HBO Management in de Zorg.
In een notendop: ben je iemand die hart heeft voor de zorg, een regelaar is, iemand die van samenwerken houdt, leidinggevende kwaliteiten heeft, oplossingen zoekt voor complexe vraagstukken, goed kan adviseren en mensen kan motiveren? Dan is de studie Management in de Zorg de prefecte bachelor opleiding voor jou.
Middenmanagement zorg en welzijn Hbo opleiding Inholland Academy.
Een diploma van deze opleiding vormt een belangrijke toelatingseis voor de post-hbo opleiding Hoger Management zorg en welzijn. De" opleiding wordt verzorgd door ervaren vakdocenten die altijd opbouwend zijn en je ondersteunen bij vraagstukken die je in de dagelijkse praktijk tegenkomt."
Opleiding Management Organisatie op HBO-niveau van het NTI.
Home Beroepsopleidingen Management Organisatie. Management amp; Organisatie. 50% korting Cadeau naar keuze. Deze opleiding is helaas niet meer beschikbaar. Bekijk een van onze andere management gerelateerde opleidingen. Onze mensen staan voor je klaar om je vrijblijvend te helpen. Top 5 opleidingen.
Management training, cursussen en opleidingen IMK Opleidingen.
Wanneer u als leidinggevende al een vergelijkbare opleiding heeft gevolgd kunt u starten met de opleiding Middle Management B. Tot slot bieden wij managers die zich nog verder willen verdiepen in het leidinggeven ook nog de opleiding Middle Management C.

Contacteer ons