Zoeken naar business management hbo

 
 
business management hbo
Business Management voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
Per 1 september 2018 gaat de opleiding Business Management samen met Bedrijfskunde MER verder als Bedrijfskunde. Kijk meer informatie op de opleidingspagina van Bedrijfskunde. Delen op Facebook. Tweeten op Twitter. Delen op LinkedIn. Student Service Desk. Werkdagen van 0930-1630: uur. Telefoon: 088 481 81 81. Whatsapp: 06 34101698. Maak kennis met studievereniging Stura! Check de 360-video! 6/10 Open dag voor scholieren. 24/11 Open dag voor scholieren. 10/3 Open dag voor scholieren. Alle HU sites. Werk en studie. Deeltijd en duaal hbo, masters en cursussen.
Hbo-opleiding International Business and Management Studies.
Hbo-opleiding International Business and Management Studies. International Business and Management Studies IBMS stoomt je klaar voor een leidinggevende functie binnen het internationale bedrijfsleven. Belangrijk verschil met bijvoorbeeld de hbo-studie International Business and Languages is dat de voertaal gedurende de gehele opleiding Engels is.
HBO Business Management Hogeschool Utrecht Utrecht kiesjestudie.nl.
Business Management studeren? De hbo bacheloropleiding Business Management is gericht op het management in het midden en kleinbedrijf. Je krijgt te maken met administratie, marketing, logistiek, personeelsbeleid, recht, management en commercile vaardigheden. Daarnaast is er aandacht voor bedrijfseconomie, managen van bedrijfsprocessen en tactische en operationele planning.
Voltijd bachelor opleiding Business IT Management Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
BIM State of the Art. Ben je gemotiveerd om uit te groeien tot excellente beroepsbeoefenaar, wil je meer energie in je studie steken en een plus op je cv zetten, dan biedt de opleiding Business IT Management een honoursprogramma voor je aan.
Business Studies Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Business Studies Human Resource Management HRM., Business Studies Banking Insurance Financial Services Management., Business Studies Logistiek Logistiek Economie. De hbo-opleiding Business Studies wordt door Inholland op de volgende locaties en in de volgende vormen verzorgd. Klik op Lees meer. voor een detailoverzicht van de opleiding.: Alkmaar Den Haag Diemen Haarlem Rotterdam. Lees meer over de voltijdopleiding. Bekijk het volledige aanbod van hbo-opleidingen. Schrijf je in. Open Avond 6 juni. Hulp nodig bij je studiekeuze? Studeren bij Inholland. Online inschrijven hbo.
HBO-ICT: Business IT Management Hogeschool van Amsterdam.
Afgestudeerden van de leerroute Business IT Management zijn in vrijwel alle branches van het bedrijfsleven werkzaam, bij grote of kleine organisaties, in de zorg of bij de semi-overheid. Je wordt tot deze studie toegelaten als je in het bezit bent een havo, vwo of mbo-4-diploma.
Business IT Management Breda Avans Hogeschool.
Gelukkig heb jij het talent om hen mee te nemen in die verandering. De opleiding Business IT Management. In de opleiding leer je alles over het verbeteren van bedrijfsprocessen en informatiesystemen. Als je klaar bent met Business IT Management ben je Bachelor of Science.
Hbo Horticulute Business Management HAS Hogeschool.
Den Bosch Horticulture Business Management. De Engelstalige hbo opleiding Horticulture Business Management is een variant van de Nederlandstalige hbo opleiding Tuinbouw en akkerbouw. Wist jij dat Nederland de op één na grootste exporteur is van groenten, bloemen en andere agrarische producten?
voltijd bachelor Business Management Hogeschool Utrecht te Amersfoort.
algemeen oordeel 3.5. De Nationale Studenten Enquete is het grootschalige onderzoek van de overheid onder studenten in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten. In 2015 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Business Management aan de Hogeschool Utrecht is beoordeeld door 141 respondenten.

Contacteer ons