Meer resultaten voor hbo opleiding management en organisatie

 
 
hbo opleiding management en organisatie
Opleiding HBO Management van organisatie en processen LOI.
Succesvolle afronding van deze opleiding geeft recht op het diploma HBO Management van organisatie en processen van LOI Hogeschool. Je hebt hiermee 30 EC van de 240 EC uit de bacheloropleiding behaald. Daarnaast behaal je met deze opleiding twee iEXA-certificaten.
Organisatie, cultuur en management Masters Universiteit Utrecht.
Inzicht in culturele machtsprocessen in dienstverlenende organisaties die functioneren in een veranderende omgeving met oog voor context. In de opleiding Organisatie, cultuur en management is organisatiecultuur het centrale thema. Het management van organisatieverandering wordt beschouwd in termen van processen van betekenisgeving en identiteitsvorming.
Deeltijd Management HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Je bevindt je in.: Je doet een deeltijd managementopleiding, omdat je het vaste plan hebt om zelf meer invloed te krijgen op werkzaamheden en bedrijfsprocessen. Je wilt leidinggeven, verantwoordelijkheid nemen en sturing geven. Verder lezen HBO Management. Voor welke opleiding je kiest is afhankelijk van je ambitie en je carrièrewensen.
Hoger Management post-HBO ICM Opleidingen Trainingen.
Beide aspecten krijgen ruimschoots de aandacht en maken de opleiding boeiend en veelzijdig. In de module Organisatie schrijft u samen met enkele medecursisten een scriptie over een complex en actueel organisatievraagstuk in een van uw organisaties. Aan het eind van de module presenteert en verdedigt u samen deze scriptie aan de gehele groep. De module Communicatie Verandering sluit u af met een reflectie op uw handelen als manager. Dit proces wordt zorgvuldig begeleid door uw docent. Er is door de maximale groepsgrootte een veilige sfeer om in te leren met gelijkgestemden en veel ruimte om ervaringen uit te wisselen. De gehele opleiding wordt verzorgd door een ervaren deskundige uit het bedrijfsleven. ICM stelt de volgende wensen aan de vooropleiding.: Middle Management opleiding. Minimaal HBO denk en werkniveau.
Opleidingen Leiderschap en Management Windesheim.
Studeren aan het hbo. Verschil met mbo, havo, vwo. Blogs en vlogs van studenten. Informatie voor decanen. Informatie voor ouders/verzorgers. Studeren bij Windesheim. Starten met je studie. Studeren met een functiebeperking. Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Werk en Studie. Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie. Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media. Techniek en ICT. Wat kan Windesheim je bieden. Flexibel modulair onderwijs. Studeren bij Windesheim. Studeren met een functiebeperking. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven voor een bacheloropleiding. Inschrijven post-hbo en cursus. Inschrijven voor een masteropleiding. Uw organisatie heeft een vraagstuk en zoekt een oplossing.
Management Organisatie Hanze Professionals.
Met de opleidingen op het gebied van management, organisatie en HRM ontwikkelt u kennis en vaardigheden om die ontwikkelingen een stap voor te blijven. Ook op maat voor uw organisatie. Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat?
Economie, Management en Organisatie Kom verder. Saxion.
Van vwo naar hbo. Studeren met functiebeperking. Saxion Informatie Centrum. Inschrijven en collegegeld. Professionals en organisaties. Parttime School voor deeltijd. Studieadvies op maat. Stagiairs en afstudeerders. Werken bij Saxion. Locaties, routes en parkeren. Bestuur en organisatie. College van Bestuur. Volg Saxion op Twitter. Volg Saxion op Instagram. Bekijk Saxion op Facebook. Zie onze video's' op Youtube. Economie, Management en Organisatie.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
Aan het eind van de opleiding maak je een integrale eindopdracht. Wanneer je alle modules en de eindopdracht met een voldoende afrondt, ontvang je het diploma HBO Management, Verandering en Organisatie van Scheidegger Opleidingen. Deze opleiding duurt 9 maanden. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
Kort HBO-programma Management Luzac Hogeschool.
Diploma: Propedeuse HBO Management. Jaar 2: Verdieping. De tweede fase van de opleiding gaat in op jouw ontwikkeling als aankomend manager. Je gaat aan de slag met diverse onderwerpen waarmee jij je kennis en vaardigheden verder ontwikkelt. Je verdiept je in onderwerpen als leidinggeven, organisatie, verandering en strategie.

Contacteer ons