Op zoek naar cursus management?

 
 
cursus management
115 Management Trainingen op Springest.
Max: 14 4 dagen HBO star 77, 2 ervaringen Opleiderscore: star 82, MKB Cursus Training heeft een gemiddelde beoordeling van 82, uit 2.128 ervaringen. Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 3 in Financieel. Lees meer over Beste Opleider 2017. Time management training In-company.
Management: online cursus.
Deze introductiecursus management gidst je door enkele praktische modellen en theorieën. De cursus reikt je gereedschap aan om onmiddellijk je voordeel mee te doen en modellen om de gedachten te ordenen. Leidinggeven en management. Leidinggeven is iets anders dan management.
Cursusmanagement.
Met Cursusmanagement, een onderdeel van de CRM-software van AFAS, ben je gegarandeerd van een snelle, geïntegreerde en trefzekere afhandeling van alle inschrijvingen van relaties die bij jou een cursus, seminar of een evenement bijwonen. Uiteraard kun je ook interne trainingen aanmaken en automatisch bijhouden wie van de medewerkers aanwezig is.
Cursus Time Management Time Management nl.
In deze cursus time management word je door een van onze experts binnen één dag meegenomen in de wereld van modern time management en leer je een extreem praktische time management aanpak te implementeren in je dagelijkse werk en leven.
Welke management opleiding/cursus? Carriretijger Forum.
Ik ben een vrouw van 20 jaar, en wil graag iets met management gaan doen, wat precies weet ik nog niet, maar accountmanager lijkt mij wel ontzettend leuk! om daar te komen zonder enige ervaring of diploma, zat ik te. denken om eerst een cursus basis management te gaan volgen, en eventueel ook middle management!
Managementcursus Managementtraining Opleiding op maat!
Carrière en werk. 0528 23 60 30. Of mail naar: info@desteven.nl. home / incompany training cursus / management cursus training. Managementtraining en managementcursussen incompany. De Steven verzorgt managementcursus en managementtrainingen voor managers en leidinggevenden maar ook voor directeuren en ondernemers.
Opleidingen Management en Leidinggeven ISBW.
NIMA Met een NIMA-diploma kun je aantonen over welk kennisniveau en welke werkervaring je beschikt. Human Resources Management HRM Verdiep je in tools en methoden die je nodig hebt voor het doorgronden en ontwikkelen van een strategische visie. Communicatieve Vaardigheden Leer hoe je een inspirerende presentatie geeft of volg een cursus overtuigingskracht waarin je gericht gaat oefenen met effectief gedrag.
Opleidingen Leiderschap en Management Windesheim.
Managing todays business. Cursus / Module. Master Leadership in Transition. Masterclass Arbeids en Ontslagrecht. Cursus / Module. Masterclass Strategische personeelsplanning een op maat stappenplan. Cursus / Module. Cursus / Module. Oriëntatie op leidinggeven. Pedagogiek en Management PMK. Strategie en Leiderschap.
Basiscursus ziekenhuismanagement voor aios Academie voor Medisch Specialisten.
Raad van Commissarissen. Raad van Commissarissen. Leergang Management voor medici. Medisch management in het ziekenhuis. ONLINE cursus Betaalbaarheid en kwaliteit van zorg. Basics van management en beleid. Besturen van een MSB. Medische staf en ziekenhuismanagement. Lean management in de zorg.

Contacteer ons