Resultaten voor hbo business management

 
 
hbo business management
Business Management voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
Per 1 september 2018 gaat de opleiding Business Management samen met Bedrijfskunde MER verder als Bedrijfskunde. Kijk meer informatie op de opleidingspagina van Bedrijfskunde. Delen op Facebook. Tweeten op Twitter. Delen op LinkedIn. Student Service Desk. Werkdagen van 0930-1630: uur. Telefoon: 088 481 81 81. Whatsapp: 06 34101698. Maak kennis met studievereniging Stura! Check de 360-video! 6/10 Open dag voor scholieren. 24/11 Open dag voor scholieren. 10/3 Open dag voor scholieren. Alle HU sites. Werk en studie. Deeltijd en duaal hbo, masters en cursussen.
HBO International Business.
We spreken hierboven over International Business, maar wist je dat sommige hogescholen ook aanverwante internationale opleidingen aanbieden? Bijvoorbeeld International Business Entrepreneurs, International Business Management, International Development Management en Intern Maintenance Management jd. Plaats je reactie, vraag of ervaring over.: HBO International business.
voltijd bachelor Business Management Hogeschool Utrecht te Amersfoort.
algemeen oordeel 3.5. De Nationale Studenten Enquete is het grootschalige onderzoek van de overheid onder studenten in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten. In 2015 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Business Management aan de Hogeschool Utrecht is beoordeeld door 141 respondenten.
HBO Business Studies voorheen People Business Management.
Wil je weten wat het betekent om te studeren aan het hbo? Of ben je nieuwsgierig naar wat het studentenleven inhoudt? Je vindt alle informatie bij Studeren. Loopbaan en scholing. Zuyd Professional helpt je verder in je carrière. Of je nu je kennis naar een hoger niveau wil tillen of een specifieke update zoekt. Dezelfde kwaliteit die wij garanderen voor onze bachelor en masteropleidingen, garanderen wij ook voor onze deeltijdopleidingen, cursussen en trainingen. Blijf werken aan jezelf! Onderzoek van Zuyd. Onderzoek van Zuyd. Centres of Expertise. Het onderzoek van Zuyd is erop gericht om de kennisinnovatie te bevorderen in het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in de regio. Het gaat om maatschappelijk relevant toegepast onderzoek in een aantal kennisgebieden. Bekijk onze opleidingen. Na de studie. Maak het mee. Niet gevonden wat je zocht? Are you the manager with a human touch? Word jij graag breed opgeleid en zie jij jezelf wel werken in een adviserende of leidinggevende functie? Kom dan Bedrijfskunde of Human Resource Management studeren bij de opleiding Business Studies.
Hbo International business: excellent en toekomstgericht.
Past deze opleiding bij jou? Tios hbo businessopleiding is mede gebaseerd op de opleiding International Business and Management Studies IBMS met als extra aspect finance en e-commerce. Daarom ben jij na deze opleiding ook in de finance en onlinewereld helemaal op je plek.
HBO Business Management Hogeschool Utrecht Utrecht kiesjestudie.nl.
Business Management studeren? De hbo bacheloropleiding Business Management is gericht op het management in het midden en kleinbedrijf. Je krijgt te maken met administratie, marketing, logistiek, personeelsbeleid, recht, management en commercile vaardigheden. Daarnaast is er aandacht voor bedrijfseconomie, managen van bedrijfsprocessen en tactische en operationele planning.
Hbo-opleiding International Business and Management Studies.
Hbo-opleiding International Business and Management Studies. International Business and Management Studies IBMS stoomt je klaar voor een leidinggevende functie binnen het internationale bedrijfsleven. Belangrijk verschil met bijvoorbeeld de hbo-studie International Business and Languages is dat de voertaal gedurende de gehele opleiding Engels is.
Voltijd bachelor opleiding Business IT Management Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
BIM State of the Art. Ben je gemotiveerd om uit te groeien tot excellente beroepsbeoefenaar, wil je meer energie in je studie steken en een plus op je cv zetten, dan biedt de opleiding Business IT Management een honoursprogramma voor je aan.
HBO-ICT: Business IT Management Hogeschool van Amsterdam.
Afgestudeerden van de leerroute Business IT Management zijn in vrijwel alle branches van het bedrijfsleven werkzaam, bij grote of kleine organisaties, in de zorg of bij de semi-overheid. Je wordt tot deze studie toegelaten als je in het bezit bent een havo, vwo of mbo-4-diploma.

Contacteer ons