Resultaten voor management en organisatie opleiding

 
 
management en organisatie opleiding
Organisatie, cultuur en management Masters Universiteit Utrecht.
Inzicht in machts en culturele processen in dienstverlenende organisaties die functioneren in een veranderende omgeving met oog voor context. In de opleiding Organisatie, cultuur en management is organisatiecultuur het centrale thema. Het management van organisatieverandering wordt beschouwd in termen van processen van betekenisgeving en identiteitsvorming.
Opleiding Post HBO Management en Organisatie ISBW.
Na een succesvolle afronding ontvang je het zeer gewaardeerde ISBW-diploma Post HBO Management en Organisatie van Hogeschool ISBW. De opleiding Post HBO Management en Organisatie duurt 3 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 3 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Basisopleiding Management en Organisatie Hanze Professionals.
Deze vaardigheden krijgt u steeds in combinatie met de kennis aangereikt. Al tijdens de opleiding leert u hoe u beter kunt omgaan met managementvragen in uw organisatie. Na een succesvolle afronding van de opleiding ontvangt u het certificaat Basisopleiding Management en Organisatie van de Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven.
Management, Organisatie Recht HAN.nl.
Masterprogramma Management Innovation jaar 1 VO Organisatie en Management Opleiding. Middle management Opleiding. Module Innovatie in Supply Chain Management Cursus. Module Juridisch adviseur MKB en Consument Basis Cursus. Module Juridisch adviseur MKB en Consument Verdieping Cursus. Module Privaatrecht Basis Cursus.
Opleidingen in Management en Organisatie, HBO Bachelor.
Management en Organisatie, HBO Bachelor. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" Management en Organisatie, HBO Bachelor" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.
Opleiding Management Organisatie op HBO-niveau van het NTI.
Woning en inrichting. Cultuur en creatief. Dieren, huis en tuin. Gezondheid en uiterlijke verzorging. Home Beroepsopleidingen Management Organisatie. Management amp; Organisatie. 50% korting Cadeau naar keuze. Deze opleiding is helaas niet meer beschikbaar. Bekijk een van onze andere management gerelateerde opleidingen.
Opleiding Management en Organisatie Bestuursacademie Nederland.
Organisatiestructuur, sturing en coƶrdinatie. De opleiding wordt afgesloten met een praktijkopdracht. Bij een voldoende beoordeling ontvangt u het diploma Management en Organisatie van Bestuursacademie Nederland. Deze opleiding duurt 3 maanden. U heeft 6 lesdagen van 09.30 uur tot 16.30 uur.
Voorbereidingscursus Management en Organisatie Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Je kunt pas deelnemen aan de voorbereidingscursus Management Organisatie als je je bij Studielink hebt aangemeld voor een opleiding. In studielink geef je aan of je een 21 toets gaat doen. Aanmelding voor de 21 toets kent een strikte en vroegtijdige sluitingsdatum.
Masterclass Organisatie en Management NCOI Opleidingen en Trainingen.
U volgt dit programma dan met een omvang van 6 EC studiepunten binnen de geaccrediteerde opleiding Master of Business Administration MBA. Zie LevenLangLerenKrediet LLLK voor meer informatie over levenlanglerenkrediet en de uiterst gunstige voorwaarden. U bent hoger opgeleid en wilt graag uitgebreide kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van de interne organisatie, strategieƫn en management.

Contacteer ons