Resultaten voor management opleiding universiteit

 
 
management opleiding universiteit
Amsterdam School of Real Estate Home.
ASRE alumni avond Asset Management. ASRE alumni avond Vastgoedontwikkelen. opleiding op thema. Visie en doelen. Alumni avond Vastgoedontwikkelen. Kom ook op 11 april 2019. Prijsindex voor Commercieel Vastgoed. Prijzen kantoren en bedrijfsruimten blijven flink stijgen, die van winkels blijven achter. Open dag voorjaar 2019. Kom proefstuderen op 28 maart. vind de opleiding die bij je past. De Amsterdam School of Real Estate is hét academisch instituut voor vastgoedkunde. Het ademt vastgoed met haar netwerk van hoogleraren., docenten uit de praktijk en van de universiteit, research fellows, alumni en studenten.
Vacatures gehandicaptenzorg: Kom werken bij s Heeren Loo.
een allround functie binnen een dynamische organisatie! Persoonlijk Begeleider Parttime. voor cliënten die houden van gezelligheid. Begeleider LVB jongeren Parttime. nieuw te starten groepen voor meiden en jongens vanaf 15 jaar. Verpleegkundige in opleiding tot specialist VIOS Parttime/Fulltime. voor de Verstandelijk Gehandicaptenzorg.
Communicatie, beleid en management Masters Universiteit Utrecht.
Programma: Communicatie, beleid en management. Geaccrediteerd door NVAO Croho-code.: Nederlands Vorm deeltijd/voltijd.: 1 jaar Studiepunten: 60 studiepunten is gelijk aan 1 jaar full-time studeren European Credit Transfer System, ECTS. Nederlandse EU/EEA studenten: 1 april 2019. Studenten buiten de EU/EER: 1 april 2019. Nederlandse en andere EU/EEA studenten wettelijk tarief voltijd 2019-2020: 2.083 meer informatie en uitzonderingen. Niet-EU/EEA studenten instellingstarief: 2018-2019: 15.575, 2019-2020: 16.600 meer informatie en uitzonderingen. Recht, Economie, Bestuur en Organisatie Graduate School.: Law, Economics and Governance. Meer feiten en cijfers. Laat dit veld leeg. Over de universiteit.
Netherlands Ranking Web of Universities.
Instituut voor Autobranche en Management Driebergen. Hogeschool de Kempel. Eurocollege Hogeschool / EuroCollege University of Applied Sciences. Pro Education Hogeschool Van Amsterdam. Theologische Universiteit Apeldoorn. Marnix Academy / Marnix Academie. Islamic University of Rotterdam / Islamitische Universiteit Rotterdam. Universiteit van Amsterdam Department of Media Studies. TSM Business School. University of Professional Education in Midwifery / Academie Verloskunde Amsterdam Groningen. Aeres Training Centre International. KLM Flight Academy. DOC University of Professional Education / DOC Opleiding Training.
Parttime Master Bedrijfskunde Executive Masters Master Rotterdam School of Management, Erasmus University.
Tijdens het internationaal project breid je je bedrijfskunde ervaring uit met vraagstukken in een mondiale context. Studeer bij de beste business school van Nederland. Deze opleiding is onderdeel van Rotterdam School of Management, de best beoordeelde business school van Nederland.
Master Zorgmanagement deeltijd Erasmus University Rotterdam.
Heb jij hart voor de gezondheidszorg en passie voor organisatie en management? Ambieer jij een carrière als een kritisch denkende manager in de zorg? Dan is deze master zeker iets voor jou. Meer over de inhoud van deze opleiding. Waarom deze opleiding?
Managementwetenschappen Universiteit Antwerpen.
De volledige opleidingsschema's' kan je raadplegen op de faculteitswebsite van de Open Universiteit Nederland: www.ou.nl/management. In de studiegidsen managementwetenschappen 2018-20189 vind je meer informatie i.v.m. de opleiding, de kosten, de tentaminering, de opbouw van de opleiding. bachelor bedrijfskunde pdf 4.08 Mb. master management pdf 1.97 Mb.
Das Kapital: Zoekt u werk? Deze banen liggen voor het oprapen.
Voor afgestudeerden met een opleiding in de techniek of zorg zijn de arbeidsmarktperspectieven goed op alle opleidingsniveaus. Ook technisch en ICT-personeel hoeft de komende vijf jaar niet lang thuis te zitten na hun afstuderen. En de grootste werkgelegenheidsgroei wordt verwacht voor de zorg, groothandel, specialistische zakelijke dienstverlening, en de bouwnijverheid. Dit blijkt uit een rapport van het Researchcentrum Onderwijs en Arbeidsmarkt van de Universiteit van Maastricht.
Environmental and Energy Management Masteropleidingen MSc Universiteit Twente.
Het doel van het programma is om toekomstige managers op te leiden die in staat zijn om milieu, water of energiemanagementprogrammas, beleid en projecten te ontwikkelen, toe te passen, te monitoren en te evalueren. De Master is een internationale en Engelstalige opleiding en heeft drie specialisaties: Water Governance, Energy Management en Environmental Management.

Contacteer ons