Meer resultaten voor opleiding hbo management

 
 
opleiding hbo management
Deeltijd Management CHE.
Aan voorbereiding, literatuurstudie en uitwerken van opdrachten, kun je rekening houden met 8 tot 12 uur per bijeenkomst. Je leert de theorie van deze opleiding toe te passen in je eigen werksituatie door het maken van een vijftal opdrachten en een eindproject. Na afloop van alle bijeenkomsten vindt een individueel eindgesprek plaats, waarbij gekeken wordt of je in staat bent de opgedane kennis integraal toe te passen. Wie de opdrachten en het eindgesprek voldoende heeft afgesloten, minimaal 80% van elke module heeft gevolgd en actief heeft deelgenomen aan de intervisiebijeenkomsten, ontvangt het geregistreerde en erkende diploma van Stichting Post HBO Nederland. De helft van de toetsing vindt plaats in beroepsproducten die je in je eigen praktijk uitvoert. Daarmee ontwikkel je jezelf, je team én je organisatie. Heb je een vraag over de post-hbo Management?
Opleiding tot manager.
Maar na verloop van tijd heb je zo veel ervaring, dat je toe bent aan de volgende stap. Ik ben op eigen initiatief een opleiding middle management gaan doen. Met die opleiding leer je alles wat je als beginnend leidinggevende nodig hebt.
Vind je studie Hogeschool Leiden.
Sociaal Werk en Toegepaste Psychologie. Management en Bedrijf. Life Science en ICT. Filter op Vorm. Filter op trefwoord. Vind je studie. Zoek je een opleiding? Op deze pagina vind je alle voltijd, deeltijd, en duale opleidingen van Hogeschool Leiden. Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs Acpa. Wil je werken in het basisonderwijs? Bij de Academische Pabo van Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden behaal je een bachelor op hbo en wo-niveau.

1994 dt date'yyyy: Controllers Netwerk is een initiatief van Alex van Groningen BV. Alex van Groningen. Over Alex van Groningen. Werken bij ons. Redactie en vragen. Actief in Overnames. Controller in een Week. Certified Business Controller Post HBO. Leadership in Finance Summit.
Opleidingen.
Nog niet helemaal overtuigd welke opleiding je wilt gaan volgen? Wij helpen je graag middels een vrijblijvend studieadvies. Meer dan 100 jaar expertise. made by ivengi. Zuyd Professional maakt gebruik van cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Alle vacatures van de Rijksoverheid Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Search i
Performance tester medior. Informatie over de vacature Standplaats Apeldoorn. Niveau Bachelor HBO. Bekijk de vacature. System engineer private Cloud development IaaS. Informatie over de vacature Standplaats Apeldoorn. Niveau Bachelor HBO. Bekijk de vacature. Informatie over de vacature Standplaats Apeldoorn. Niveau Bachelor HBO.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen en Trainingen.
Heb jij de ambities voor een HBO Management opleiding? Als het jouw droom is om manager te worden of als je graag een leidinggevende functie wilt, dan zijn de HBO-opleidingen van Scheidegger op het gebied van management een prima start.
Tilburg University Beste algemene universiteit van Nederland.
Pre-bachelor voor vluchtelingen. Waarom een master in Tilburg? Premaster na hbo. Kosten, studiefinanciering en aanmelden. Masters in deeltijd. Research master en promoveren. Promoveren in Tilburg. Tias Business School. Wetenschap voor scholieren. Cultuur en Religie. Zorg en welzijn. Economie en Management.
Internationaal Toeristisch Management: Beste toerisme studie.
hbo Commerciële Economie en Ondernemerschap. hbo Hotel en Eventmanagement. hbo International Business Management. mbo Commercieel Business Management. mbo Stewardess Receptioniste Hostess. In het kort. Na de studie. CROHO-nummer 34927 In het kort. Dubai, Botswana, New York, Venetië; de wereld ligt aan je voeten. De reiswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Internationaal Toeristisch Management verkoop jij de wereld, online en offline.

Contacteer ons