Meer resultaten voor management assistent

 
 
management assistent
Management Assistent Vacature Monsterboard.
Zowel op MBO als op HBO-niveau worden er diverse volwaardige opleidingen tot secretaresse en management assistent aangeboden. Het afronden van een van de onderstaande opleidingen is meestal een vereiste voor een reactie op een vacature voor management assistent. MBO Directiesecretaresse/Management Assistant.;
Managementassistent NCOI Opleidingen en Trainingen.
Makelaardij en Vastgoed 4. Makelaardij, Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling 20. Management Economie en Recht MER 6. Management en Bedrijfskunde 20. Management in Zorg en Welzijn 29. Management van Verandering 33. Management voor Overheid en Non-profit 22. Management voor de Gezondheidszorg 41.
Management Assistent-vacatures in Noord-Holland mei 2018 Indeed.nl.
Je beschikt over goede vakinhoudelijke kennis ten aanzien van controle en overige assurance-opdrachten. Gesponsord door Adver-Online vacature opslaan. Directie/ Management Assistent m/v. Beschik jij over de juiste vaardigheden om ons team te versterken, dan is de functie als management assistent iets voor jou.
Management Assistent Vacatures Vacatures.nl.
Samen met je collega Management Assistent ondersteun je het management in de breedste zin van het woord. In deze veelzijdige functie houdt je je zowel. Management Assistent Secretaresse. Als Management assistent krijg je te maken met een breed takenpakket en veel verantwoordelijkheid in je werk.
Vacature Management assistent Werken bij VUmc.
Vind snel vacatures die bij jou passen. Home Vacatures Management assistent. Gezocht: enthousiaste en leergierige secretaresse met gevoel voor humor! Salarisindicatie: 2212 tot 2996 euro. Vast contract, bepaalde tijd. Herinner mij Solliciteren. Het divisiebureau biedt ondersteuning aan het divisiebestuur van divisie III, de leidinggevenden van de medisch specialismen en aan de leiding van de zorgeenheden op het gebied van PO, financiƫn, kwaliteit en veiligheid en de zorgorganisatie.
Managementassistent 1 jaar Schoevers.
De modules Organisatie en management, Correct schrijven en Zakelijke professionele correspondentie rond je af met een digitaal examen. De overige modules worden afgerond met een praktijkopdracht. Na een succesvolle afronding van alle modules ontvang je het zeer gewaardeerde Schoevers-diploma Managementassistent.
Mbo-4-opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent.
U bent hier: Home Opleiding Economie en management Beleid/ondersteunend Mbo-4-opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent. Directeuren en managers hebben veel zaken aan hun hoofd. In de mbo-4-opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent leer je hoe je hen zo goed mogelijk bij hun werkzaamheden ondersteunt en ervoor zorgt dat alles op kantoor op rolletjes loopt.

Contacteer ons