Meer resultaten voor hbo management assistent

 
 
hbo management assistent
tijdelijk HBO management assistent gezocht voor internationaal bedrijf in Breda.
Helaas, deze vacature is niet actief. Zoek naar jouw ideale baan in 2723 beschikbare vacatures. tijdelijk HBO management assistent gezocht voor internationaal bedrijf in Breda. Ben jij voor ons de ideale flexibele en standvastige kandidaat die we zoeken voor de functie van management assistent?
MBO opleiding Management Assistant niveau 4 Da Vinci College.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan keuzes gericht op ondernemerschap. Je kunt ook gaan voor keuzedelen waarmee je beter kunt doorstromen naar een hoger mbo-niveau of naar het hbo. De keuzedelen geven jou een meerwaarde. Je studieloopbaanbegeleider ondersteunt je bij het maken van de juiste keuzes. Lees pagina voor. De algemene vakken zijn: Engels, Nederlands, Rekenen, Loopbaan en Burgerschap. Deze vakken zijn belangrijk voor je ontwikkeling en het halen van je proeve van bekwaamheid en je diploma. Je krijgt administratieve kennis en leert corresponderen in het Nederlands en minimaal een moderne vreemde taal. Je leert notuleren, calculeren, draaiboeken en checklisten maken, archiveren, post verzorgen, vergaderingen voorbereiden en dossiers aanleggen en bijhouden. Daarnaast word je getraind in het leren organiseren van bijeenkomsten en reizen en het onderhouden van contacten met medewerkers en externe relaties. Omdat je als Management Assistant leiding geeft aan de medewerkers van het secretariaat, leer je eveneens hoe je de werkzaamheden op het secretariaat goed kunt plannen en organiseren.
Opleidingen en Trainingen voor Managementassistent Nationale Beroepengids.
De opleiding Management Assistent De opleiding Management Assistent bestaat uit twee onderdelen, de opleiding Administratief Medewerker en vervolgens de Vervolgopleiding Management Assistent. Dit betekent dat je bij Fabius na de opleiding Management Assistent beschikt over twee waardevolle diplomas: een diploma Administratief Medewerker en een diploma Management Assistent. Uit de praktijk blijk. Meer informatie Brochure aanvragen. Management Assistent in 3 dagen. Management assistent Open inschrijving Niveau: HBO Max.
Erkende HBO-opleidingen secretarieel en support LOI.
Ronja van Straten. Student Management Assistent. Opleidingen bieden meer verbreding en verdieping. Het zakendoen van morgen vraagt om een hernieuwde functie van managementondersteuning. Managers verwachten tegenwoordig meer van hun rechterhand. Iemand met een secretariële functie moet naast traditionele taken ook specifieke kennis en vaardigheden bezitten. Bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsprocessen, marketing en communicatie, PO en financiën. De vraag naar goed opgeleide managementondersteuners, die van alle markten thuis zijn, zal toenemen. Toekomstige werkgevers selecteren in eerste instantie op behaalde diplomas en vaardigheden. Volg een opleiding bij LOI Hogeschool binnen het vakgebied Secretarieel en Support en je hebt een streepje voor op de arbeidsmarkt. Praktijkgerichte opleidingen voor branche-erkende diplomas. Flexibel thuis te volgen. Kies je opleiding. HBO-bachelor Management specialisatie HRM Thuis Klassikaal. HBO-bachelor Management specialisatie Internationaal management Thuis Klassikaal. HBO-bachelor Management specialisatie Internationaal officemanagement Thuis Klassikaal. Associate degree Officemanagement. HBO Inleiding officemanagement.
Mbo-4-opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent.
Je kunt je verder oriënteren op deze opleiding door open dagen te bezoeken. Welke hbo-opleiding sluit op deze opleiding aan? Na afronding van de opleiding kun je onder meer doorstromen naar de hbo-opleidingen.: International Business and Languages. Human Resource Management HRM.
Managementassistent 1 jaar Schoevers.
HBO Bachelor Degree. Alle deeltijd opleidingen. HBO Associate Degree. Office en Event Management. Marketing Communicatie en Sales. Human Resource Management. Management en Communicatie. HBO Associate Degree. HBO Bachelor Degree. HBO Associate Degree. Office en Event Management. Marketing Communicatie en Sales.
Management assistent HBO vacatures NationaleVacaturebank.nl.
een HBO of MBO werk en denkniveau, relevante werkervaring wij denken hierbij aan de accountancy of soortgelijke assistent Ter versterking van het team zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Assistent rapportages voor de controller en adhoc overzichten ten behoeve van het management.
Management Assistent Opleiding ICM Opleidingen Trainingen.
ICM biedt haar cursisten examenvoordeel: slaagt u onverhoopt niet voor de praktijkopdrachten, dan mag u deze voor een gereduceerd tarief herkansen. De opleiding Management Assistent van ICM biedt u de mogelijkheid om het diploma te behalen.: Management Assistent diploma. Iedere module wordt getoetst met een praktijkopdracht.
HBO Managementassistent NCOI Opleidingen en Trainingen.
Ook zult u in uw rol als assistent regelmatig te maken krijgen met projectmatig werken. Daarom verbreedt u in dit programma uw kennis over het aansturen, uitvoeren en bewaken van projecten. Daarnaast oefent u niet alleen met schriftelijk rapporteren, maar gaat u ook aan de slag met verschillende gesprekstechnieken. Zo wordt u uitstekend voorbereid op het werk van een managementassistent. Uitstekend te combineren met werk en privé. Inspirerende topdocenten uit de praktijk. Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en uw praktijk. Zeer gewaardeerd diploma door werkgevers. Mogelijkheid tot vrijstelling in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen. Grootste hogeschool voor werkenden met leslocaties door heel Nederland. Studiefinanciering voor volwassenen. Dit HBO-programma komt in aanmerking voor LevenlangLerenKrediet, de studiefinanciering voor volwassenen. U volgt dit programma dan met een omvang van 24 EC studiepunten binnen de geaccrediteerde opleiding HBO Bachelor Management specialisatie Managementsupport.

Contacteer ons