Resultaten voor management en bedrijfskunde

 
 
management en bedrijfskunde
Bedrijfskunde Management Platform.
Hoe komen goederen en diensten tot stand, hoe komen ze bij de consument terecht, en wat gebeurt er daarna mee? Deze vragen leer je te beantwoorden bij de master Management, Economics and Consumer Studies. De opleiding richt zich op de bedrijfskundige, economische en sociologische processen van de agrivoedselketen.
HBO Bedrijfskunde en Management met subsidie NCOI Opleidingen en Trainingen.
Verder rondt u het HBO-voucherprogramma af met een portfolio-opdracht en een eindopdracht. Als u voor de modules een voldoende behaalt, dan ontvangt u van NCOI het diploma HBO Bedrijfskunde en Management. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de Bacheloropleiding.
Bedrijfskunde Archives Utrecht Business School.
Contentstrategie Inbound Marketing P-HBO. HR Analytics Data Management Opleiding P-HBO. Verandermanagement Leadership Post HBO. Fotos en videos. Utrecht Business Netwerk. Lees ervaringen met Utrecht Business School op Springest. Bekijk hier al onze opleidingen voor het vakgebied Bedrijfskunde. Strategisch Verandermanagement Leadership Executive Master.
Domein: Bedrijfskunde Management NCOI Onderzoeksinstituut.
Domein: Bedrijfskunde Management. Domein: Bedrijfskunde Management. De onderzoekslijnen geven inhoudelijk richting aan het praktijkonderzoek dat wordt uitgevoerd, voornamelijk in de afstudeerfase. Bij een Masteropleiding met specialisatie worden de onderzoekslijnen van de initiƫle opleiding aangehouden. Ga direct naar de onderzoekslijnen van uw opleiding.:
Management en bedrijfskunde opleidingen Avans.
Stuk voor stuk worden onze opleidingen Management en bedrijfskunde samengesteld en onderhouden door experts met bewezen praktijkervaring, hierdoor is uw management opleiding altijd actueel. De lesbijeenkomsten worden verzorgd door professionals uit uw beroepspraktijk. Anderen over onze opleiding Management en bedrijfskunde.
Major Bedrijfskunde Minor Marketing Management Hogeschool HBO Nederland.
Klik hier voor het programmaoverzicht major Bedrijfskunde en minor Marketing Management. Beroepen major Bedrijfskunde en minor Marketing Management. Na je studie Bedrijfskunde met Marketing Management als minor, kun je direct aan de slag bij tal van leuke, aantrekkelijke en uitdagende organisaties.
Bedrijfskunde MER voltijd Eindhoven Fontys.
Dit heb je nodig om door de projecten en verscheidenheid aan leerervaringen tijdens de opleiding heen te komen. Wanneer jij open staat voor het zien en ervaren van verschillende bedrijfscontexten, bieden wij de juiste persoonlijke begeleiding om de juiste weg te vinden. Start je na de zomer bij Bedrijfskunde?
BSc Business Administration / Bedrijfskunde BA Bachelor Rotterdam School of Management, Erasmus University.
Met je diploma op zak kun je dan alle kanten op, binnen en buiten Nederland. Of je kiest voor de uitdagende bachelor-masterstructuur van vier jaar om jezelf verder te specialiseren in een bedrijfskundig vakgebied. Bedrijfskunde aan RSM is erkend als de beste wetenschappelijke bedrijfskunde opleiding van Nederland en heeft ook op internationaal niveau een uitstekende reputatie.
Opleiding Bedrijfskunde volgen? Business School Notenboom.
De opleiding Bedrijfskunde in het kort. De hbo opleiding Bedrijfskunde duurt vier jaar en is een uitdagende studie waarbij je vakkennis, theorie, inlevingsvermogen en ondernemerskwaliteiten opdoet. Zo leer je alles over de inrichting van bedrijven, bedrijfsprocessen, marktwerking, import en export. Maar ook over management, economie en financiƫn, marketing en communicatie.

Contacteer ons