Meer resultaten voor master management en organisatie

 
 
master management en organisatie
Organisatie, cultuur en management Masters Universiteit Utrecht.
Werkervaring ontmoet academische verdieping. Na succesvolle afronding ontvangen studenten de wetenschappelijke graad Master of Science MSc. UITGEDAAGD IN DENKEN EN HANDELEN. De deelnemers aan het executive masterprogramma Organisatie, cultuur en management worden uitgedaagd hun denken en handelen in de praktijk te toetsen aan theoretische kennis en de praktijkervaring van anderen.
Opleidingen in Management en Organisatie, HBO Master.
Management en Organisatie, HBO Master. Management en Organisatie, HBO Master. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" Management en Organisatie, HBO Master" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.
Master Organisatie, Cultuur en Management Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie Universiteit Utrecht.
Contact en aanmelden. Master Organisatie, Cultuur en Management. Het executive masterprogramma Organisatie, Cultuur en Management concentreert zich op de rol die cultuur, macht en context in organisaties spelen. U beschouwt cultuur, macht en context in organisaties vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven.
Masteropleiding Management Organisatie Erasmus University Rotterdam.
Kies je voor de specialisatie in Management Organisatie, dan verdiep je je in recente vraagstukken rond arbeid en organisatie. Waarom deze opleiding? Na je master in Sociologie ben je in staat om vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen en op basis daarvan afgewogen beslissingen te maken voor mogelijke oplossingen.
Tilburg University Management en organisatie.
Management en organisatie. Tilburg School of Humanities and Digital Sciences is tot stand gekomen door een fusie in 2007 van de Faculteit Communicatie en Cultuur, de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen en de Faculteit Wijsbegeerte. Het doel van deze fusie is om het door de drie faculteiten bestreken terrein van onderwijs en onderzoek nog beter te profileren, nog scherper voor het voetlicht te brengen, nog meer het een gezichtsbepalend onderdeel van Tilburg University te laten zijn. De onderzoeksprogramma's' zijn recentelijk vrijwel zonder uitzondering goed tot zeer goed beoordeeld en de onderwijsvisitaties waren positief. Er werken 250 mensen, onder wie ruim 30 hoogleraren. De faculteit biedt vijf bacheloropleidingen en vijf masteropleidingen aan. Jaarlijks starten ongeveer 275 studenten aan een bacheloropleiding of een premaster/masteropleiding van de faculteit. In totaal heeft de faculteit 1300 studenten. Copyright 2018 Tilburg University. Disclaimer website en vertalingen. Follow us on: LinkedIn YouTube Flickr Facebook twitter. Tilburg University gebruikt cookies. Waarom een bachelor in Tilburg? Inschrijven voor bacheloropleiding. Informatie voor middelbare scholen. Pre-bachelor voor vluchtelingen. Waarom een master in Tilburg?
Master Management Innovatie in maatschappelijke organisaties HAN.nl.
Direct profijt voor jouw werkgever. Vanaf de eerste dag bij de Master Management Innovatie ben jebezig met leer en praktijkopdrachten die aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk.In het tweede jaar van de opleiding ga je aan de slag met een participatief interventie-onderzoek, meestal in de eigen organisatie.
Waarom Masteropleiding Management amp; Organisatie studeren Erasmus University Rotterdam.
Heb je belangstelling voor de sociaalwetenschappelijke bestudering van vraagstukken rond arbeid, organisatie en management? Heb je interesse in de achtergronden van recente ontwikkelingen? Wil je daarop ook kritisch reflecteren? In die gevallen is deze master een uitstekende keuze voor jou.
Master organisatie en management Profiel Universiteit Antwerpen.
Master in de organisatie en het management. Master in de organisatie en het management. Je hebt een bacheloropleiding achter de rug? En je wil doorgroeien naar een leidinggevende functie of je eigen bedrijf opstarten? Dan biedt deze managementopleiding je een concurrentieel voordeel!

Contacteer ons