Zoeken naar master management en organisatie

 
 
master management en organisatie
Management en Organisatie in de Gezondheidszorg.
Management en Organisatie in de Gezondheidszorg. Voor een succesvolle carrière als technologie professional in de gezondheidszorg is het essentieel om te leren te participeren in het management van een technische afdeling en de organisatie van een ziekenhuis in het algemeen.
Management Open Universiteit.
Wij profileren ons steeds duidelijker als een expertisecentrum op het vlak van management. We blijven dicht bij onze universitaire wortels, waarbij we managers en bestuurders een intellectuele boost geven bij het denken over de ontwikkeling van hun bedrijf en organisatie en hun eigen plaats daarin. Op de hoogte blijven Stel een vraag Infomagazine Brochure aanvragen. In de spotlight. Bedrijfskunde of management studeren. Hoe u samenwerking tussen organisaties naar het next level brengt: leiderschap. Master Data Science Management.
Tilburg University Management en organisatie Tilburg School of Humanities and Digital Sciences.
Management en organisatie Tilburg School of Humanities and Digital Sciences. Tilburg School of Humanities and Digital Sciences is tot stand gekomen door een fusie in 2007 van de Faculteit Communicatie en Cultuur, de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen en de Faculteit Wijsbegeerte. Het doel van deze fusie is om het door de drie faculteiten bestreken terrein van onderwijs en onderzoek nog beter te profileren, nog scherper voor het voetlicht te brengen, nog meer het een gezichtsbepalend onderdeel van Tilburg University te laten zijn. De onderzoeksprogramma's' zijn recentelijk vrijwel zonder uitzondering goed tot zeer goed beoordeeld en de onderwijsvisitaties waren positief. Er werken 250 mensen, onder wie ruim 30 hoogleraren. De faculteit biedt vijf bacheloropleidingen en vijf masteropleidingen aan. Jaarlijks starten ongeveer 275 studenten aan een bacheloropleiding of een premaster/masteropleiding van de faculteit. In totaal heeft de faculteit 1300 studenten. Copyright 2018 Tilburg University. Disclaimer, privacy statement, cookies. Follow us on: LinkedIn YouTube Flickr Facebook twitter. Waarom een bachelor in Tilburg? Inschrijven voor bacheloropleiding. Informatie voor middelbare scholen. Pre-bachelor voor vluchtelingen. Waarom een master in Tilburg?
Studieprogramma master Organisatie en Management Radboud Universiteit.
Studieprogramma master Organisatie en Management. In de master Bestuurskunde krijg je onderwijs via een sequentieel rooster: gedurende vier weken ben je intensief met één vak bezig dat je afsluit met een tentamen en/of paper. Na deze vier weken start je direct met het volgende vak.
Opleidingen Management en Organisatie in Nederland.
Instituut voor de Lerarenopleiding ILO van de Uv Amsterdam. Het schoolvak management en organisatie is een heel praktisch schoolvak dat uitsluitend in de bovenbouw van havo en vwo wordt onderwezen. Het vak gaat vooral in op de vraag hoe organisaties bedrijven. Master Management, Cultuur en Verandering spec HRM.
Lerarenopleiding Management en Organisatie, 2012-2013 e-StudieGids, Universiteit Leiden.
Vakdidactiek 2 Management en Organisatie master. Praktijk 2 ICLON masteropleiding. Lerarenopleiding Management en Organisatie, 2017-2018. Lerarenopleiding Management en Organisatie, 2016-2017. Lerarenopleiding Management en Organisatie, 2015-2016. Lerarenopleiding Management en Organisatie, 2014-2015. Lerarenopleiding Management en Organisatie, 2013-2014. Lerarenopleiding Management en Organisatie, 2012-2013.
Master organisatie en management Profiel Universiteit Antwerpen.
Master in de organisatie en het management. Master in de organisatie en het management. Je hebt een bacheloropleiding achter de rug? En je wil doorgroeien naar een leidinggevende functie of je eigen bedrijf opstarten? Dan biedt deze managementopleiding je een concurrentieel voordeel!
deeltijd master Organisatie, cultuur en management Universiteit Utrecht.
Voor deelname aan deze master gaan we er vanuit dat u relevante casuïstiek vanuit uw eigen beroepspraktijk kunt inbrengen. Het programma bestaat uit thematische modules als Perspectieven op organiseren, Organisaties in bestuurlijke en maatschappelijke context, Management van betekenisgeving en diversiteit, Onderzoek in discussie, Organiseren en managen in ambigue publieke domein en Moraliteit en opportuniteit. Afsluitend schrijft u een scriptie over een zelfstandig te verrichten onderzoek in de eigen organisatie.
Master of Management: dé deeltijd management MSc van NL TIAS.
Met onze maatwerk advies-trajecten anticiperen we op jouw persoonlijke behoeften en die van jouw organisatie. Je kunt het programma dus flexibel inrichten zodat je met focus werkt aan je ontwikkeling. Wij streven naar deelnemersgroepen waar veel talent en potentie aanwezig is. Daarom hanteren we toelatingseisen voor de Executive Master of Management and Organization MMO.

Contacteer ons