Zoeken naar master management en organisatie

 
 
master management en organisatie
Managementwetenschappen Open Universiteit Hasselt.
De bacheloropleiding Management, organisatie en bestuur is een brede opleiding met aandacht voor onder andere management, bedrijfseconomie, organisatiekunde, bestuur, marketing en strategie. De masteropleidingen bieden als vervolg daarop een gedegen specialisatie op verschillende deelterreinen. Je kan kiezen voor de Master of Science in Management met vier afstudeervarianten en de Master of Science in Business Process Management and IT.
Master organisatie en management Profiel Universiteit Antwerpen.
Master in de organisatie en het management. Master in de organisatie en het management. Je hebt een bacheloropleiding achter de rug? En je wil doorgroeien naar een leidinggevende functie of je eigen bedrijf opstarten? Dan biedt deze managementopleiding je een concurrentieel voordeel!
Beleid, Communicatie en Organisatie Master's' degree programmes Master's' programmes Vrije Universiteit Amsterdam.
Overview Beleid, Communicatie Organisatie. Economics, Business and Law. Behavioural and Social Sciences. Susanne de Boer. Oud-student, directie-assistent bij de Rabobank. Ik" vond het belangrijk om te kiezen voor enige zekerheid in de toekomst en daarom koos ik Bestuurs en organisatiewetenschap en BCO aan de VU. Je leert te kijken naar organisaties met een 360-blik, van een economisch tot een psychologisch perspectief." Na het volgen van de Master BCO ben je breed inzetbaar op de arbeidsmarkt. BCO afgestudeerden zijn de afgelopen jaren ingestroomd in allerlei functies op het gebied van management en beleid.
Secretary Management Master bedrijfskundige jaaropleiding.
Ik heb me ingeschreven voor de opleiding Secretary Management Master, omdat de opleiding inspeelt op de werkterreinen die je dagelijks tegenkomt als je een persoonlijk assistente/management-assistente bent die functioneert op het hoogste niveau in de organisatie. De opleiding geeft je niet alleen nog meer inzicht in de taken, besluiten en bevoegdheden van je manager, maar leert je ook op welke manier de manager zich binnen de organisatie inzet en hoe jij daar op kunt inspelen.
EURIB Masterprogramma Master of Arts in Brand, Design en Reputation management.
Master of Arts MA in Brand, Design en Reputation Management. Waar sta jij in je vakgebied? Weet jouw organisatie goed vorm te geven aan haar beleid op gebied van merk, design en reputatie? En wat is eigenlijk de rol die jij daarin speelt?
Master Legal Management Hogeschool van Amsterdam.
Master Legal Management. De master Legal Management is een unieke opleiding op het gebied van legal management. De master biedt verdieping en verbreding aan professionals die werkzaam zijn in een juridische omgeving. In deze deeltijdopleiding ontwikkelt u zich in twee jaar tot expert op het gebied van de organisatie en inrichting van juridische diensten en complexe juridische processen.
Originals marketing communicatie recruitment.
Het mede ontwikkelen van online marketing en communicatiebeleid voor Wigo4it, je draagt mede zorg voor de implementatie en handhaving van dit beleid en vertaalt het naar een concrete, ge├»ntegreerde communicatieaanpak voor meerdere belanghebbende partijen; je co├Ârdineert de uitvoering van die communicatieaanpak.; Het signaleren van trends, ontwikkelingen en verhoudingen binnen en buiten de organisatie en het vertalen daarvan naar marketingcommunicatiebeleid op tactisch en strategisch niveau.; Het adviseren en ondersteunen van directie, management en medewerkers met betrekking tot het communicatiever maken van Wigo4it in het algemeen en van de medewerkers in het bijzonder.;
Opleidingen in Management en Organisatie, WO Master.
Management en Organisatie, WO Master. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" Management en Organisatie, WO Master" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.
Welkom bij PonWelkom bij Pon.
Ga binnen in de wereld van Pon en kies de werkplek waar jij je het meest thuis voelt de werkplaats het kantoor of de showroom. Daar vind je informatie over onze producten en diensten en kun je ons vacatureaanbod bekijken.

Contacteer ons