Op zoek naar master management van de publieke sector?

 
 
master management van de publieke sector
Management van de publieke sector, 2018-2019 e-Prospectus, Leiden University.
Management van de publieke sector, 20162017. Management van de publieke sector, 20152016. Management van de publieke sector, 20142015. Management van de publieke sector, 20132014. Management van de publieke sector, 20122013. Public Administration: Track Management van de publieke sector, 20102011. Home Masters, 2018-2019 M Master.
Handboek publiek management door Mirko Noordegraaf, Karin Geuijen, Albert Meijer Boek Managementboek.nl.
Maar met presteren en processen op orde brengen zijn we er nog niet in de publieke sector. Ook de politiek kan veel baat hebben bij dit handboek. Dat geldt ook voor studenten die na hun studie een rol willen vervullen in het publieke domein. Zij kunnen zich een zeer specifiek beeld vormen van publiek management v.w.b. rijksoverheid, lagere overheden, politie; maar ook ziekenhuizen, GGZ en onderwijsinstellingen die allemaal staan voor het leveren van maatschappelijke waarde. Het boek is in zijn specifieke benadering een aanwinst. Over Peter van den Boom. Peter van den Boom is consultant bij Boom Training and Consultancy en docent bij verschillende master en MBA-opleidingen.
WO Management Publieke Sector master kiesjestudie.nl.
Management Publieke Sector. Hieronder zie je waar je deze master kunt studeren in Nederland. Het kan zijn dat de studie op meerdere hogescholen of universiteiten wordt aangeboden. Kijk in dat geval goed op de achterliggende pagina's' zodat je de feiten van de studie bij de verschillende scholen met elkaar kunt vergelijken.
Wo-bacheloropleiding Bestuurskunde.
Ze vinden werk in de publieke sector, bij onderzoeks en adviesbureaus en in het bedrijfsleven. Een internationale loopbaan of een academische carrière behoren ook tot de mogelijkheden. Voorbeelden van werkgevers zijn.: overheid: gemeenten, provincies, ministeries, Europese Unie. werknemers en werkgeversorganisaties.
Management Innovatie in maatschappelijke organisaties HAN.nl.
De Master Management Innovatie is vertegenwoordigd in de kenniskring van het lectoraat Goed Bestuur en Innovatiedynamiek in Maatschappelijke Organisaties en het lectoraat Innovatie in de Publieke sector. Met wetenschappelijke inzichten, onderzoek, maatschappelijke ontwikkelingen en ervaringen creren de lectoraten een brug tussen wetenschap en managementpraktijk.
Opleidingen in Management en Organisatie, WO Master.
Supply Chain Management. Tijdens de master Supply Chain Management word je een expert in het ontwerpen, implementeren en managen van competitieve supply chains. Radboud Universiteit Nijmegen. Organisaties in de publieke sector leveren een bijdrage aan de oplossing van maatschappelijke problemen en leveren publieke voorzieningen.
Opleiding Master Urban Management deeltijd Hogeschool van Amsterdam.
In deze deeltijdopleiding ontwikkelt u zich in twee jaar tot een stedelijke professional die voorbereid is op de onbekende toekomst van een stad. Bent u zelfstandig of in dienstverband werkzaam in de publieke of private sector en heeft u daar te maken met complexe vraagstukken rondom bijvoorbeeld armoede, toenemende ongelijkheid, veiligheid of leefbaarheid? Dan is de master Urban Management misschien iets voor u.Tijdens deze master ontwikkelt u competenties om grootstedelijke vraagstukken doeltreffend aan te pakken.
Verandermanagement en Organisatieontwikkeling MBA module Public Private.
Verandermanagement en Organisatieontwikkeling. Werk je als manager op het snijvlak van de private en publieke sector en wil je effectiever omgaan met organisatieveranderingen? In de module Verandermanagement en Organisatieontwikkeling ligt de focus op het bijbrengen van praktijkkennis en het ontwikkelen van competenties op het gebied van organisatieverandering.
Master organisatie en management Profiel Universiteit Antwerpen.
Master in de organisatie en het management. Je hebt een bacheloropleiding achter de rug? En je wil doorgroeien naar een leidinggevende functie of je eigen bedrijf opstarten? Dan biedt deze managementopleiding je een concurrentieel voordeel! De masteropleiding organisatie en management combineert.: een grondige kennis in de functionele basisdomeinen van het bedrijfsmanagement. met een meer gevorderde kennis in de bedrijfskunde. Afgestudeerden komen voornamelijk terecht in managementfuncties in een organisatie in de private of publieke sector.

Contacteer ons