Op zoek naar communiceren?

 
 
communiceren
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op communiceren in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Nederlandse synoniemen van communiceren, ander woord voor communiceren.
Puzzelomschrijvingen van communiceren in het puzzelwoordenboek.: In verbinding staan. Nader tot de heilige tafel. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Communicatie Wikipedia.
Het is onmogelijk om niét te communiceren: alle gedrag is communicatie, ook wie onverschillig is of elke betrokkenheid ontkent, bedrijft hiermee communicatie wegkijken, niets terugzeggen. Elke communicatie omvat een inhouds en een betrekkingsniveau: wat er overkomt wordt beïnvloed door de relatie.

Eén ding is zeker: als je je bewust bent van je eigen communicatie en je openstelt voor de ander, dan ben je op de goede weg. Na deze 3-daagse praktijkgerichte cursus Communiceren voor de Senior Management Assistent bereik je meer met wat je zegt en hoe je het zegt.
Cursus: communiceren kun je leren Psychologisch.nu.
Overigens is een potje soebatten of ruziemaken op zijn tijd erg gezond, als je maar weet hoe je de voorwaarden voor een constructieve oplossing kunt scheppen. Voor mensen die beter willen leren communiceren en waarom zou je dat in vredesnaam niet willen?
Dementie.nl Informatie en tips Communiceren in beginstadium.
Communiceren in een gevorderd stadium van dementie. Het benaderen van iemand met dementie. Rust" proberen over te brengen, dat is het allerbelangrijkste." Plaats je reactie. Registreer of log in om een reactie te plaatsen. Communiceren in een gevorderd stadium van dementie.
communiceren WikiWoordenboek.
afgeleid van het Franse communiquer met het voorvoegsel com, met het achtervoegsel eren 1. inergatief religie ter communie gaan, de heilige communie ontvangen of uitreiken Zij communiceerde elke ochtend tijdens de vroegmis. inergatief door middel van communicatie met elkaar in contact komen Het is niet gemakkelijk om in een vreemde taal te communiceren. communiceren bij Woordenboek der Nederlandse taal 1500 tot.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op communiceren in het Van Dale Rijmwoordenboek.
iets communiceren Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Overigens kan het voorzetsel richting of naar toe in combinatie met communiceren beter vermeden worden; áls communiceren al wordt gebruikt, ligt het voor de hand om het te combineren met aan: aan de werknemers gecommuniceerd, omdat dit voorzetsel ook bij meedelen en vertellen wordt gebruikt.

Contacteer ons