Resultaten voor leiderschap

 
 
leiderschap
Persoonlijk Leiderschap.
Brochure Persoonlijk Leiderschap. September 2019 Februari 2020. 27, 28, 29 september. Groep 1: 16, 17, 18 oktober. Groep 2: 23, 24, 25 oktober. Groep 3: 01, 02, 03 november. Lees ervaringen over AMETHIST Developing People's' training Persoonlijk Leiderschap op Springest.
Leiderschapstraining: Leiderschap met Open Vizier Anker Kompas.
Vragen die we gaan onderzoeken in de training Leiderschap met Open Vizier. Hierbij gaan we uit van de principes die beschreven staan in het boek Systemisch Leiderschap van Bas de Kruyff. Jouw persoonlijk leiderschap staat centraal. Als leider ben je een belangrijk radertje in het systeem dat jouw organisatie is.
Leiderschap in Cultuur LinC.
Deelnemers aan LinC Utrecht buigen zich over actuele vraagstukken die van invloed zijn op het culturele veld en gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Achtergrondfoto 1: Gerard Stolk CC BY-NC. Achtergrondfoto 2: Haags Uitburo CC BY-NC-SA. Leiderschap in Cultuur LinC.
Leiderschap: Handleiding Voor De Startende Leidinggevende.
Daarom bespreek ik hier twee wetenschappelijke theorieën waar bijna alles wat je moet weten over leiderschap in naar voren komt. Het gaat hier over transformationeel leiderschap en situationeel leiderschap. De theorie van transformationeel leiderschap gaat er vanuit dat er verschillende soorten leiderschap bestaan.:

The Art op CD. Deel 12 e-Book. alle Welke orginelen. cultuurtypes zijn er? Test je eigen cultuur. Wat zijn kernwaarden? Succesfactoren cultuurverandering. Over binden, boeien en bezielen. Veranderstrategieën De Caluwé. Over cultuurverandering. Situationeel leiderschap Teams Tuckman. Wat is leiderschap? Conflicthantering Thomas-Kilmann model. Wat zijn leiderschapsstijlen? Roos van Leary. Literatuur over cultuur en leiderschap. Leiderschap Covey, 7 eigenschappen, 8ste. Cultuurklassieker: Multum non Multa.
Obama is in Amsterdam kritisch over autocratisch leiderschap.
Dit staaltje hyperkapitalisme haalt toch iets van de glans af van het imago van Obama, op het einde van de dag toch een politicus voor de Democraten die voor de zwakkeren in de Amerikaanse samenleving behoren op te komen. Afijn, voor zon duizend piek per kaartje mag je wel wat sterke tips over leiderschap verwachten.
Programma-overzicht leiderschap.
Masterclass 26 april en workshops 29 mei t/m 27 november 2018. Focus op wat echt belangrijk is. Masterclass: Begin met het einde voor ogen. Wat is echt belangrijk voor jou en hoe organiseer je dat? 26 april 2018. De essentie van leiderschap.
Leiderschap.
In de rust van het klooster elke maand een etmaal bezinning op je leiderschap, gericht op de ontwikkeling als mens en als bezielend leider. Het programma bestaat uit een avond ter plaatse komen, intervisie en onderlinge uitwisseling, gevolgd door een verstilde dag met meditaties, teksten, reflecties en uitwisseling omtrent leiderschap.
Nieuw Verpleegkundig Leiderschap Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.
Nieuw Verpleegkundig Leiderschap. De leergang Nieuw Verpleegkundig Leiderschap richt zich op de vorming van verpleegkundig leiders die het voortouw nemen in de ontwikkelingen binnen de zorg. Het programma is bedoeld voor verpleegkundigen die gedreven zijn om hun vakgebied, hun organisatie en de gezondheidszorg verder te brengen.

Contacteer ons