Meer resultaten voor trainer

 
 
trainer
Opleider ICT/trainer vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Voor een team van ongeveer 12 medewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven Sales Coach die naast meewerkend voorman de rol van coach en trainer op zich n en trainer op zich neemt. Je hebt ervaring in zakelijk, commercieel.
VBH: Train de trainer VUmc.
Hierbinnen instrueren en toetsen speciaal opgeleide trainers, collega-verpleegkundigen in het uitvoeren van de op hun afdeling voorkomende voorbehouden handelingen. In deze bijscholing krijgt u didactische handvatten aangereikt zodat u, als toekomstig trainer, collega-verpleegkundigen kunt instrueren en toetsen in het uitvoeren voorbehouden handelingen.
Benieuwd naar de deskundigheid van onze personal trainers?
Of je nu super fit bent of juist een beperking of klacht hebt, overgewicht, jong of oud bent, chronische ziekte of blessure hebt of zwanger bent. De personal trainer begeleidt je iedere training naar jouw topprestatie om jouw gezondheidsdoelstelling te realiseren.
Kampong-trainer Cox ook bondscoach van Ierse mannen NOS.
Ierland behoort tot de deelnemers aan het WK voor de mannen dat van 28 november tot en met 16 december in India wordt gehouden. De 40-jarige Cox heeft vooralsnog een contract tot en met dat toernooi bij de Ierse hockeybond.
Trainer Vacatures Vacatures.nl.
Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Electrical Engineer, Tekenaar. Om die reden zijn wij binnen MTEE met een nieuwe rol begonnen als Trainer Engines. Als Trainer Engines hou jij je vooral bezig met: Op maat gemaakte trainingen. Trainer Installatiebranche Freelance.
DIVA.HTML5.
Trainer Atletiek.nl.
Best Practice Trainer Werpen. Yakult en Atletiekunie verlengen samenwerking om beginnende lopers te stimuleren. Start to Run Trainer. Sven Ootjers: Die 400 meter is verschrikkelijk. We zijn samen de trainer van Melissa Boekelman. Bram Wassenaar over de marathontraining. Lange afstand Trainer.
Trainer parttime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
niks te kortJe hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als trainer Om die reden zijn wij binnen MTEE met een nieuwe rol begonnen als Trainer Als Trainer Engines hou jij je vooral bezig metOp: maat gemaakte. Gisteren geplaatst 32 40 uur MBO Retail trainer.
Wat maakt een goede trainer? ZINZIZ.
Niks is zo funest voor de impact van een training over feedback geven dan dat jij als trainer op een andere manier feedback geeft aan de deelnemers dan dat in het model staat dat je aan de deelnemers hebt uitgelegd.

Contacteer ons