Op zoek naar Cursus?

 
 
Cursus
Sportcentrum Olympos Sportaanbod cursussen Alle cursussen.
Let op: met de OlymPas kun je niet alleen aan de cursussen, maar aan nog veel meer sporten deelnemen! Inschrijven voor een cursus? Wil je je online voor een cursus inschrijven? Klik dan in onderstaande lijst op de cursus van je keuze.
Cursussen Vogin.
Kosten: Voor KNVI-leden Eur 1100, voor niet-leden Eur 1300, incl. cursusmateriaal, koffie/thee en lunch. De tweede deelnemer van dezelfde organisatie komt voor halve prijs. Er kunnen maximaal 15 cursisten deelnemen. De cursus gaat door bij minimaal 8 cursisten. per mail: msu.library@wur.nl graag cc.
Cursus Baantrainer.
Na afloop van de cursus Baantrainer ontvang je een certificaat van deelname. De kosten voor deelname aan deze cursus is voor leden van bij Badminton Nederland aangesloten verenigingen gratis. De cursus is gericht op individuen, wat betekent dat er geen groep nodig is om de cursus te starten.
Cursussen.
Na deze cursus kunt u zelfstandig uitgebreide werk en productietekeningen maken volgens de geldende NEN-tekennorm. In de cursus word u vertrouwd gemaakt met de basiskennis van de elektrotechniek. U leert op een veilige manier eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren.
Cursussen van de Bibliotheek online Bibliotheek.
Al gestart met een cursus? Naar je persoonlijke cursusomgeving. Cursus van de maand. Wil jij ook gezond en gelukkig 100 worden? Het begint bij voeding. In deze cursus leer je alles over gezond eten en het belang daarvan. Bekijk de cursus.
Cursussen MAX Vandaag.
Heeft u altijd al een cursus moestuin, wijnproeven, stamboomonderzoek of natuurfotografie willen volgen, maar is het er nooit van gekomen? Op deze pagina vindt u allerlei professionele cursussen die u, met dank aan de NTR, gratis worden aangeboden door MAX Vandaag.
Een cursus is tussentijds opzegbaar.
Wanneer een natuurlijk persoon een cursus volgt bij een instantie die bedrijfsmatig cursussen aanbiedt, dan wordt deze verhouding gekenmerkt als een overeenkomst van opdracht. Deze overeenkomst kan de cursist altijd opzeggen, ook als de algemene voorwaarden van de instantie die de cursus aanbiedt aangeven dat dit niet mogelijk is.
Micha Cursus: samen meer leren over goed en recht doen.
Links en video's.' Bekijk de cursus. De Micha Cursus leert je groeien in jouw betrokkenheid op mensen dichtbij en veraf. En op de schepping met haar vele rijkdommen. Een verrassend en prikkelend cursuspakket voor jullie kring óf de hele gemeente.
Cursus Wikipedia.
Onder een cursus wordt meestal een kortdurende lesperiode verstaan die over het algemeen een leeronderwerp behandelt. Een cursus wordt soms met een certificaat afgesloten. Is een cursus van lange duur, dan spreekt men wel van leergang. Degene die een cursus volgt, wordt een cursist genoemd.

Contacteer ons