Resultaten voor agile

 
 
agile
Wat is Agile? Projectmanagement-training.nl.
De uitspraken: wij hoeven niet te plannen want wij werken Agile of Agile is meer een houding en mindset dus we hoeven niet gestructureerd te werken komen we ook regelmatig tegen. Maar Agile is niet zo vrijblijvend en zeker meer dan alleen een mindset.
Agile werken is religie, geen bewezen succesformule richardengelfriet.nl.
Het Chaos Report is een rapport dat veel fans van Agile aanhalen om te bewijzen dat Agile beter werkt dan traditioneel projectmanagement. U leest bijvoorbeeld dat in 2015 de overall-succes-rate van Agile projecten 39% is, terwijl de ouderwetse methode slechts 11% succes oplevert.
Is Agile de nieuwe werkstijl? Ruysdael.
Het begrip Agile, in het Nederlands vrij vertaald naar behendig en beweeglijk, kreeg in 2001 meer bekendheid toen een aantal software ontwikkelaars innovatieve methoden voor software ontwikkeling bespraken. Tegenwoordig is Agile een begrip dat niet alleen in software projecten een antwoord geeft op doorgeschoten regel en plandrift, maar ook in het gewone werk intrede doet.
Agile-softwareontwikkeling Wikipedia.
10 Opleidingen en certificering. Hoewel de praktijken die onder de noemer agile vallen al gangbaar zijn sinds software ontwikkeld wordt, valt de geboorte van agile als term en concept, terug te brengen tot het Agile Manifesto 1. Agile Manifesto bewerken.
Wat is Agile? IT Management Group.
Agile wordt voornamelijk binnen IT projecten toegepast alhoewel er ook projectgroepen zijn binnen de creatieve sector en de wetenschap die agile elementen gebruiken. Kenmerken van Agile. De meeste agile-methoden proberen risicos te verminderen door software te ontwikkelen in korte overzichtelijke perioden timeboxes, die iteraties genoemd worden.
Agile.
Vooral voor projecten waar iets ontworpen of ontwikkeld moet worden is Agile toepasbaar. Niet alleen bij de ontwikkeling van software, waarin Agile haar oorsprong heeft, maar tegenwoordig ook bij het ontwerp van bijvoorbeeld een jacht, een woonwijk of een marketingcampagne.
Wat is Agile? Gladwell Academy.
We spreken daarom van een Agile mindset. Niet door Agile methodes of frameworks te doen, maar door Agile te zijn maak je het verschil. Veel grote organisaties willen erg graag wendbaarder en flexibeler worden, maar dan wel op de manier zoals er altijd gewerkt is.
Agile in 1 dag seminar.
Gebaseerd op het boek Agile werken in 60 minuten door Rob van Lanen en Rini van Solingen. In 8 uur tijd nemen Rob van Lanen en Rini van Solingen je mee op reis door 20 jaar kennis en ervaring met Agile werken.
Agile werken de Baak.
Agile ondernemen kan op papier de uitgelezen oplossing zijn voor een organisatie, maar de concrete toepassing vergt nog wel aanpassingsvermogen, zelfkennis en verantwoordelijkheidsgevoel van de individuele werknemer. 5 voorwaarden om nieuwe werkvormen zoals agile en zelforganisatie tot een succes te maken.

Contacteer ons