Meer resultaten voor agile

 
 
agile
Hoe Agile is jouw team? Finext.
Agile gaat verder dan de dagelijkse stand-up. Het draait om being Agile, niet om doing Agile. En juist als team kun je daar samen grote stappen in zetten. Hoe Agile is jouw team? Ontdek het met de Agile Team Selfie.
Agile Holland Utrecht, Nederland Meetup. alert-small. alert. announce-small. announce. archive-small. archive. arrow-left-small. arrow-left. arrow-right-small. arrow-right. badge-small. badge. block-s
It is our mission to apply Agile principles and promote practices. This website is one of the means to achieve that. en 26 anderen. Vind ons ook op. Softwareontwikkeling Kanban Systems Thinking Extreme Programming Scrum Lean start-up Agile coaching Agile testen Agile project management.
Wat is Agile? Het Adviesbureau.
Jeff ontdekte het woord Agile in een boek waarin bedrijven beschreven dat ze ten eerste lean waren, maar Agile waren geworden door klanten direct te betrekken bij productontwikkeling. In Jeffs woorden: Agile Lean een klant die participeert in het productontwikkelingsproces.
Wat is Agile? De volledige achtergrond van Agile Agile Scrum Group.
Samen vormen ze de basis voor de Agile organisatie. Agile methodieken kunnen veranderen, maar de Agile mindset die van toepassing is op de drie wetten van Agile blijft. Ze bieden een blijvende handleiding voor wat er komt kijken bij een organisatie die Agile wordt.
10 uitgangspunten bij Agile werken HR Praktijk.
En welke impact heeft de toepassing van Agile en/of Lean op de invulling van uw HR-taken? Deze interactieve masterclass biedt u kennis en handvatten om uw HR-rol optimaal te kunnen vervullen binnen organisaties die met Agile of Lean werken of daarmee willen gaan starten.
Waarom agile niet werkt en wat er tegen te doen is Emerce.
Waarom agile niet werkt en wat er tegen te doen is. Agile is allang onderdeel van de software-industrie en is verder gegaan: een agile manier van werken heeft ook haar weg gevonden in HR management, marketing, banken en zelfs overheidsinstanties.
Het verschil: agile en lean Redactie Marketing Rendement.
Organisaties hebben er de mond vol van: hippe Engelse termen als agile, scrum en lean. Het zijn verschillende theorie├źn om flexibel sturing te geven aan een project of organisatie. Zeker tussen agile en lean blijkt nogal eens verwarring te bestaan.
Agile-softwareontwikkeling Wikipedia.
10 Opleidingen en certificering. Hoewel de praktijken die onder de noemer agile vallen al gangbaar zijn sinds software ontwikkeld wordt, valt de geboorte van agile als term en concept, terug te brengen tot het Agile Manifesto. Agile Manifesto bewerken. Het Agile Manifesto 1 Manifesto for Agile Software Development werd opgesteld tijdens een informele bijeenkomst van zeventien softwareontwikkelaars.
Pas op de valkuilen van agile werken Overhetnieuwewerken.
Fout vanaf het begin. Maar juist de mensen die als eerste agile gingen werken, de softwareontwikkelaars, krijgen steeds vaker een vieze smaak in hun mond als ze het woord horen. Ze vinden dat agile niet meer hun eigen manier van werken is.

Contacteer ons