Meer resultaten voor lean

 
 
lean
Lean cultuur, uitkomst voor operational excellence discipline?
Geef het wat tijd, herhaal de boodschappen en principes, vier de successen en Lean denken en handelen worden deel van de cultuur van de onderneming. Met de nodige aansturing en aanmoediging ontstaat een Lean cultuur, waarin medewerkers zelf de vraag naar verbetering inzetten.
Lean methode, een krachtige kwaliteitsmanagement tool ToolsHero.nl.
Een groot voordeel van de Lean methode is de verhouding tussen kostenbesparing en verbetering van de productiviteit en kwaliteit. Alle energie en creativiteit van een organisatie is er bij de Lean methode op gericht om de aspecten die waardevol voor de klant zijn, te optimaliseren.
Hoe lean is uw organisatie? Rijnconsult.
Veel organisaties passen lean management al succesvol toe. Wilt u weten hoe u als organisatie op de 8 centrale lean themas scoort? Vul onderstaande vragenlijst in, dat duurt ongeveer 10-15 minuten. U ontvangt dan van ons het resultaat van uw huidige lean positie ten opzichte van de ideale lean organisatie.
Lean Bouwen: Meer klantwaarde, minder verspilling Heembouw.
Download ons boek Lean" Bouwen volgens Heembouw." Lean Bouwen: Pull planning en HeemBouwportaal. Op basis van het definitief ontwerp wordt gezamenlijk met alle betrokken partijen de opdrachtgever, de belangrijkste leveranciers, architect en adviseurs het totale uitvoeringsproces van een project ingepland.
Cursus Lean Management in 1 dag Schouten Nelissen.
Lean in one day. Lean in one day. Time icon 1 dag. Price icon 49500., Sneller prestaties verbeteren door Lean te werk te gaan. Bewust nadenken over de meerwaarde voor de klant in het bedrijfsproces. Maak van Lean een concreet en toepasbaar begrip.
Woordenboek Leanent.
Lean Manufacturing staat voor het produceren van producten of diensten aan de hand van de 5 stappen uit Lean Thinking. Lean Manufacturing wordt ook wel Lean Production genoemd. Het doel van Lean Manufacturing is het leveren van maximale waarde aan de klant.
FME Lean.
FME kan je als lid ondersteunen bij het verbeteren van je bedrijfsprocessen en je bedrijfsresultaat door middel van verschillende trajecten: Lean Advies, Lean Coaching en Lean Trainingen. De professionele Lean-experts van FME helpen je om Lean te implementeren in je bedrijf.
Home Lean Management Instituut.
Wij zijn er van overtuigd dat Lean een ongelofelijk krachtige en tegelijkertijd zeer toegankelijke methodiek én filosofie is om onze doelen te bereiken. Lean start met respect voor mensen en teamwork, voor ons essentiële waarden. Met Lean hebben we mensen kunnen helpen ongelofelijke resultaten te behalen, die we van te voren niet voor mogelijk hadden gehouden.
Lean manufacturing Wat is Lean?
Lean Manufacturing, kortweg Lean, is een filosofie waarmee u werkprocessen continu kunt verbeteren. In die zin is het broertje en zusje van TPM Total Productive Maintenance en 6 Six Sigma, respectievelijk een oudere en een nieuwere continu verbeterfilosofie. Lean komt uit de automobielindustrie en benadert de volledige voortbrengingsketen, van grondstoffen tot klanten.

Contacteer ons