Op zoek naar HBO?

 
 
HBO
Salarissen stijgen, baankansen nemen toe: met deze hbo-studies verdien je het meest RTLZ.
Dat is iets anders dan een gemiddeld fulltime salaris. Een journalist komt bijvoorbeeld gemakkelijk aan het werk, maar gezien het lage startsalaris waarschijnlijk maar voor een beperkt aantal uur per week. De Keuzegids Hbo kijkt niet alleen naar individuele studies, maar onderzoekt ook het niveau van de hogescholen.
HBO Series.
HBO WO.
Elk schooljaar biedt het museum maximaal drie internationale gespecialiseerde opleidingen op het gebied van textiel en/of productvormgeving de mogelijkheid om in het kader van een minor of een project een meerdaags programma samen te stellen waarbij een groep studenten 3e jaars kennismaken met het werken in het TextielLab.
Hbo automotive nautisch business management: IVA Driebergen.
Hbo automotive en nautisch business management. IVA Driebergen biedt een brede hbo business opleiding aan bestaande uit marketing, management, verkoop en techniek. De unieke combinatie van vakken en het automotive of nautische thema, zorgen voor een uitstekende aansluiting naar het bedrijfsleven.
Deeltijd hbo-opleiding Maritieme Techniek STC Group Rottterdam.
Docent Maritieme Maakindustrie hbo. Wij zoeken een enthousiaste maritiem technisch ingenieur voor 08, tot 1 fte die er klaar voor is om een volgende generatie scheepsbouwers de kneepjes van het vak te leren en ze klaar te stomen voor een toekomst.
Open dag Hogeschool van Amsterdam.
De volgende open dag vindt plaats op zaterdag 9 maart 2019, van 10.00 14.00 uur. Let op: Niet alle opleidingen nemen deel aan de open dag van 9 maart. Bekijk het overzicht van deelnemende opleidingen. Meld je alvast aan en krijg bericht.
Pluspunten HBO-rechten Open Universiteit.
De theorie uit de opleiding wordt gecombineerd met de ervaring uit de dagelijkse beroepspraktijk. Werk en studie gaan hierdoor hand in hand. De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie NVAO. De opleiding HBO-Rechten wordt aangeboden door de Open Juridische Hogeschool.
Clusius College Ad-hbo.
Ad Hbo deeltijd. Ad Hbo voltijd. Open dag Ad Hbo. Contactpersoon Nancy Boterblom N.boterblom@clusius.nl. Een waardevol hbo-diploma in slechts twee jaar tijd! Een associatie degree ad-hbo is een tweejarige opleiding die tussen het mbo en hbo in zit. De assiociate degree heeft een zelfstandige positie binnen het hoger onderwijs, naast de bachelor en master.
Verschil tussen hbo-master en wo-master Studiekeuze123.
Hbo-master of wo-master: het verschil. Opleidingen in het hoger beroepsonderwijs hbo leiden op voor een beroep. Een master in het hbo is dan ook meer praktisch en beroepsgericht. Voor een hbo-master wordt meestal werkervaring gevraagd. En je bent dan vaak zowel aan het werk als aan het studeren tijdens zon master.

Contacteer ons