Meer resultaten voor HBO

 
 
HBO
Begeleiding van hbo-studenten RVO.nl.
In het hbo komen alleen opleidingen in aanmerking voor subsidie die zich richten op een volledig diploma. Voor hbo moeten deze opleidingen opgenomen zijn in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs CROHO binnen de sectoren techniek of landbouw en natuurlijke omgeving.
Studeren HBO Drechtsteden.
HBO Drechtsteden is lid van NRTO. Praktische zaken en handige documenten. Studeren bij HBO Drechtsteden. Ga je studeren bij HBO Drechtsteden dan kies voor je persoonlijke begeleiding, innovatieve lesmethodes, kleinschaligheid en moderne technieken. HBO Drechtsteden biedt bacheloropleidingen aan in de richting van zorg en welzijn en management en ondernemerschap.
Studiekeuze HBO Studiekeuzetest. Beroepskeuzetest.
Eenmaal klaar, dan mag je jezelf bachelor noemen. Ben je afgestudeerd op een technische HBO opleiding dan mag je de titel ing voor je naam zetten. Na een volledig afgeronde HBO opleiding, is het mogelijk om een masterstudie aan de universiteit te volgen.
Van hbo naar wo Studiekeuze123.
Home Wegwijzer Van Hbo Naar Wo. Waarom van hbo naar wo? Je hebt je hbo-bacheloropleiding bijna afgerond en wilt graag nog een universitaire opleiding volgen. Wat zijn je motieven om door te stromen van hbo naar wo en waar moet je rekening mee houden?
Een complete lijst van ALLE HBO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Hier vind je een compleet overzicht van alle HBO opleidingen. Klik op de studienaam voor gedetailleerde informatie over de opleiding. En ja, de lijst is lang, maar het is dan ook het meest recente overzicht van ALLE bestaande en erkende HBO opleidingen in Nederland.
HBO Inhousedagen Inhousedagen.nl.
Ben jij op zoek naar een inhousedag en wil jij graag een kijkje nemen bij gerenommeerde bedrijven als KPN of Allen Overy, selecteer dan jouw voorkeur op bedrijf, regio en/of niveau. Kijk bijvoorbeeld naar de Avanade Inhousedag voor HBO WO studenten.
Vereniging Hogescholen Extra geld naar postdoc plekken in het hbo.
Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gepromoveerde hbo-docenten op hogescholen blijven werken en om promovendi te motiveren een overstap te maken van een universiteit naar het hbo, stelt minister Bussemaker OCW dit jaar 4 miljoen beschikbaar voor 2-jarige postdoc plekken in het hoger beroepsonderwijs.
Praktijkgerichte HBO Opleidingen Scheidegger Opleidingen.
HBO Management en Bedrijfskunde. HBO Marketing, Sales en Communicatie. HBO Personeel, Psychologie en Coaching. HBO Zorg, Welzijn en Hulpverlening. HBO Toerisme en Vrije Tijd. HBO Sportmanagement en coaching. HBO Onderwijs en Pedagogiek. HBO Associate Degree. We helpen jou De juiste opleiding kiezen.
Kies je HBO opleidingen NHL Stenden Hogeschool.
Ad Hogere Hotelschool deeltijd Associate degree, deeltijd. Ad Hogere Hotelschool duaal Associate degree, duaal. Ad Human Resource Management Associate degree, voltijd. Economie en Management. Studeren bij NHL Stenden. Studeren bij NHL Stenden. Studeren: wat kost dat? Inschrijven: hoe doe je dat?

Contacteer ons