Resultaten voor business it & management

 
 
business it & management
Business IT and Management Windesheim.
Maak kennis met onze recruiters. Business IT and Management. Business IT and Management. In de afstudeerrichting Business IT and Management ga je aan de slag op het snijvlak van ICT en business. Je leert hoe je met behulp van ICT kunt zorgen dat bedrijven beter gaan functioneren.
Voltijd bachelor opleiding Business IT Management Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
BIM State of the Art. Ben je gemotiveerd om uit te groeien tot excellente beroepsbeoefenaar, wil je meer energie in je studie steken en een plus op je cv zetten, dan biedt de opleiding Business IT Management een honoursprogramma voor je aan.
Business IT Management HBO-ICT Windesheim.
Ook is er aandacht voor professionele communicatie en ontwikkeling. Als je vanaf het tweede jaar voor het uitstroomprofiel Business IT Management kiest, kun je de volgende modules volgen.: Business process management. Met aangereikte methoden en technieken analyseer je de bedrijfsprocessen van je opdrachtgever en identificeer je knelpunten, waarvoor je verbetervoorstellen doet.
Business IT en Management voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Hulp nodig bij je studiekeuze? Business IT Management. Business IT Management voltijd. Business IT Management voltijd. Weet jij wat een faxapparaat is, een roterende telefoon of een rolodex? Ze stammen uit de tijd dat ICT nog geen rol speelde in het bedrijfsleven.
HBO-ICT: Business IT Management Hogeschool van Amsterdam.
Afgestudeerden van de leerroute Business IT Management zijn in vrijwel alle branches van het bedrijfsleven werkzaam, bij grote of kleine organisaties, in de zorg of bij de semi-overheid. Je wordt tot deze studie toegelaten als je in het bezit bent een havo, vwo of mbo-4-diploma.
Hbo-opleiding Business IT Management.
Hbo-opleiding Business IT Management. In de hbo-opleiding Business IT Management leer je ICT toe te passen in organisaties om bedrijfsprocessen en informatiesystemen te verbeteren. Je werkt nauw samen met de gebruikers van informatiesystemen en vervult vaak een brugfunctie tussen de gebruikers, het management en de technisch ontwerpers en beheerders van de informatiesystemen.
HBO-ICT Voltijd Business IT Management BIM locatie Den Haag en Zoetermeer De Haagse Hogeschool.
Ik ben Jelle, 22 jaar en studeer HBO-ICT op De Haagse Hogeschool in Den Haag en volg de richting Business IT Management. Ik heb voor de studie gekozen vanwege de verschillende richtingen die je kunt verkennen, zodat je erachter kunt komen wat bij je past.
Business IT Management Breda Avans Hogeschool.
Gelukkig heb jij het talent om hen mee te nemen in die verandering. De opleiding Business IT Management. In de opleiding leer je alles over het verbeteren van bedrijfsprocessen en informatiesystemen. Als je klaar bent met Business IT Management ben je Bachelor of Science.
Business IT Management.
Bij de major Business IT Management word jij opgeleid tot consultant die bedrijven en overheden begeleidt en adviseert bij het optimaliseren van hun informatie en communicatievoorziening. Je bent een communicator en weet een brug te slaan tussen programmeurs en afdelingen als verkoop, personeelszaken en onderzoek.

Contacteer ons