Zoeken naar hbo management

 
 
hbo management
HBO Management en leidinggeven, kort HBO-programma LOI.
De opleiding HBO Management en leidinggeven van LOI Hogeschool biedt dan ook zeer goede carrièreperspectieven. Deze korte HBO-opleiding is de ideale keuze voor iedereen die een management of leidinggevende functie ambieert, maar nog geen volledige bacheloropleiding wil volgen. De opleiding omvat de belangrijkste modules uit de bacheloropleiding HBO Management.
Deeltijdopleiding Management in de zorg HBO.
Opleidingen HBO Management in de Zorg voltijd.: HBO Verpleegkunde voltijd. HBO Medische Hulpverlening voltijd. HBO Management in de Zorg voltijd. Masteropleidingen na HBO Management in de Zorg.: Master HBO Fysiotherapie. Soms kun je ook zonder een havo, vwo, hbo of mbo niveau 4 diploma worden toegelaten.
Deeltijd Management HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Je wilt leidinggeven, verantwoordelijkheid nemen en sturing geven. Verder lezen HBO Management. Voor welke opleiding je kiest is afhankelijk van je ambitie en je carrièrewensen. Heb je meer interesse in een commerciële functie of trekt algemeen management je juist? Eén ding is zeker: met de deeltijd managementopleidingen van Avans Deeltijd kom je verder in je loopbaan.
Opleiding HBO Management ISBW.
Jouw inzicht in de verschillende bedrijfsprocessen en vermogen om daadkrachtige besluiten te nemen maken je de ideale kandidaat om leiding te geven aan afdelingsoverstijgende projecten. Deze HBO Management van ISBW levert mogelijk vrijstelling op in de HBO Bachelor Management van onze businesspartner NCOI.
HBO-opleidingen Management Bedrijfskunde Scheidegger Opleidingen.
Vinden er nu of later in jouw organisatie grote veranderingen plaats? Volg dan de HBO Management, Verandering en Organisatie, of kies voor de specialistische HBO Verandermanagement. Top 5 opleidingen. HBO Associate degree Bedrijfskunde. HBO Facilitair Management. HBO Facilitair Operations Management.
Management CHE.
Wie de opdrachten en het eindgesprek voldoende heeft afgesloten, minimaal 80% van elke module heeft gevolgd en actief heeft deelgenomen aan de intervisiebijeenkomsten, ontvangt het geregistreerde en erkende diploma van Stichting Post HBO Nederland. De helft van de toetsing vindt plaats in beroepsproducten die je in je eigen praktijk uitvoert.
Hbo opleiding Management van de Leefomgeving HAS Hogeschool.
Het eerste leerjaar van de hbo opleiding Management van de Leefomgeving is een basis jaar. Gebiedsinrichting, Stedelijke omgeving en Landschap zijn voorbeelden van vakken uit het eerste jaar. Vanaf leerjaar twee krijg je alleen vakken die horen bij de afstudeerrichtingen: Landscape Planning Design, Landscape Design of Landscape Engineering.
Bedrijfskunde Management post-hbo De Haagse Hogeschool.
Bekijk alle resultaten. Tijdens de opleiding. Les op woensdagavond van 1830: 2200: uur. Startdatum: 16 mei 2018. 5.950 ineens, 6.200 in termijnen. Lees meer over. Tijdens de opleiding. Meld u aan voor deze opleiding. Copy to clipboard. Contact Disclaimer Sitemap.
Bedrijfskunde en Management Post-hbo opleidingen Inholland.
Bedrijfskunde en Management. Wil je jouw bedrijfskundige kennis en managementvaardigheden naar een hoger niveau brengen? Wij bieden jou management en bedrijfskundige opleidingen in verschillende vakgebieden, waaronder Big Data, HRM en Control. Onze post-hbo opleidingen en cursussen zijn geschikt voor vrijwel alle branches.

Contacteer ons