Meer resultaten voor management in de zorg

 
 
management in de zorg

Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Privacy Disclaimer Web editing. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
Hbo-opleiding Management in de zorg.
De meeste hogescholen bieden de opleiding Management in de zorg alleen in deeltijd aan. Het is de bedoeling dat je de opleiding combineert met een relevante functie van minstens twee dagen in de week en dat de organisatie waar je werkt je de gelegenheid geeft al tijdens de opleiding een team aan te sturen.
Deeltijdopleiding Management in de zorg HBO.
Om de stap van zorgverlener naar het management te maken, kun je kiezen voor de hbo-deeltijdopleiding Management in de Zorg. Maar worden jouw arbeidskansen beter na HBO Management in de Zorg? HBO Fysiotherapeut en Ergotherapie. HBO Management in de Zorg.
109 Zorgmanagement Opleidingen Trainingen Springest.
Als je als manager in de zorg aan de slag wilt, of je management vaardigheden op zorg gebied wilt bijslijpen zit je hier goed. Zowel voor welzijn als zorgmanagement kun je hier snel een passende opleiding of training vinden, op zowel HBO als middenkader niveau.
Management in de Zorg Opleidingen Scheidegger Opleidingen Scheidegger Opleidingen.
Kies dan voor de HBO Management in Zorg en Welzijn. Voor meer diepgang op het gebied van management van zorg en welzijn kies je de opleiding HBO Manager in de Zorg of de HBO Leergang Zorgmanagement. Wil jij een officieel Associate degree-getuigschrift binnen dit werkgebied?
Zorgmanagement opleidingen en trainingen ISBW Opleidingen en Trainingen.
Dit vraagt om specifieke kennis en vaardigheden van u, die u kunt opdoen in de verschillende opleidingen zorg en welzijn van ISBW. Er wordt een gedegen basis neergelegd waarbij aandacht is voor alle facetten van het vak, waaronder leidinggeven, coachen, hoger management in de zorg en het centraal stellen van de cliƫnt.
Deeltijdopleiding Mangement in de Zorg HBO Avans Deeltijd.
De bachelor Management in de Zorg MiZ leiden op tot leidinggevende in de zorg of welzijnssector. De bachelor is met name gericht op de leidinggevende functies. Je hebt zowel de menskant als de bedrijfskundige kant in je, gecombineerd met een warme belangstelling voor de zorg of welzijnssector.
Management voor Zorg en Welzijn opleidingen en trainingen ISBW.
Daarnaast zijn deze programmas een uitstekende start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen. Leidinggeven binnen de Zorg en Welzijn. Management en Leidinggeven in Zorg en Welzijn. Management voor Zorg en Welzijn.
Management in de Zorg Pro Education.
De opleidingen Management in de Zorg van Pro Education zijn zo ontworpen dat deze makkelijk te combineren zijn met een veeleisende baan. Het geleerde biedt meteen meerwaarde omdat het direct toe te passen is in uw eigen werkomgeving. De genoemde prijs zijn de kosten van het cursusgeld.

Contacteer ons