Meer resultaten voor management in de zorg

 
 
management in de zorg
HBO Management in de Zorg.
Deeltijdopleidingen HBO Management in de Zorg.: HBO Verpleegkunde deeltijd. HBO Management in de zorg deeltijd. Masteropleidingen na HBO Management in de Zorg.: Master HBO Verpleegkunde. Als je kiest voor hbo Management in de Zorg, dan heb je misschien recht op studiefinanciering.
HBO Management in Zorg en Welzijn 1 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
U rondt deze opleiding af met een eindopdracht, waarin u met alle opgedane kennis en vaardigheden aan de slag gaat. U sluit de modules Management in de zorg en Financieel management voor zorg en welzijn af met een digitaal examen.
Zorg Management Groep Werving en Selectie.
De Zorg Management Groep is het Werving en Selectiebureau voor de Zorgsector. Wij hebben ons gespecialiseerd in Interim Management, Werving Selectie en Executive Search. De jarenlange ervaring van onze consultants en een uitgebreid en breed netwerk maken ons tot een succesvolle en betrouwbare partner.
Hbo-opleiding Management in de zorg @ Gezondheidszorg.
Dan is de opleiding Management in de zorg eventueel iets voor jou. Mensen die de opleiding hebben afgerond, komen vaak terecht in een middenkaderfunctie, bijvoorbeeld als teamleider van een afdeling. Management in de zorg YouChooz. Beschrijving van de hbo-opleiding Management in de zorg, de vervolgopleidingen en carrièremogelijkheden.
Cursus time management voor de zorg TIJDwinst.com.
Onze cursus time management in de zorg is toepasbaar voor elke medisch professional, ongeacht welke zorgfunctie jij vervult: medisch specialist, leidinggevende in de zorg, verpleegkundige, in de palliatieve zorg, fysiotherapeut, praktijkondersteuner, hoofd verpleging, zorgmanager, locatiemanager, psycholoog, huisarts, geestelijk verzorger, ergotherapeut, maatschappelijk werker, in de ouderenzorg, thuiszorg, medisch secretaresse, hoofd medische dienst, verzorgende, teamleider verpleging en verzorging of eerst verantwoordelijk verzorgende noem maar op.
De Veghte adviesbureau voor interim management, werving en selectie in de zorg.
Over de Veghte. Zorginstellingen zijn complexe organisaties die het uiterste vragen van hun bestuur en hun management. Bij de Veghte kennen wij de zorgsector in al zijn complexiteit. Wij denken met u mee en luisteren naar wat u vraagt. Regelmatig zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar goede kandidaten voor vacatures in de zorg.
Deeltijd Associate degree opleiding Management in de Zorg Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Bij Management in de Zorg kies je modules in de route Management en Leiderschap die het beste bij jouw talenten en persoonlijke ontwikkeling passen. De route Management en Leiderschap bestaat uit zes verschillende modules op het vlak van leiderschapontwikkeling, procesinrichting, teamleiderschap, projectmanagement, klantmanagement en innovatie.
Ogive Opleiding Middle Management in Zorg en Welzijn.
De opleiding Middle Management voor Zorg en Welzijn behandelt alle belangrijke managementonderwerpen in de Zorg en Welzijn. Het is een praktijkgerichte opleiding die erop gericht is om helder en duidelijk de meest essenti√ęle basis kennis en vaardigheden voor middle managers aan te bieden.
Ondernemen en Management binnen Zorg en Welzijn Windesheim.
Ondernemen en Management binnen Zorg en Welzijn. Werk je of loop jij stage in onderwijs, zorg of welzijn en wil je actief aan de slag met ondernemen en management voor je eigen onderneming of in de organisatie waar je werkzaam bent?

Contacteer ons