Resultaten voor management in de zorg

 
 
management in de zorg
Management in de Zorg Amersfoort voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
Ben je meer het type van leiding geven, organiseren of adviseren? Kies dan voor de opleiding Management in de Zorg aan Hogeschool Utrecht. Deze bacheloropleiding leidt je op voor een managementfunctie in de zorg, welzijn of dienstverlening. Je wordt bijvoorbeeld projectleider, beleidsadviseur of kwaliteitsfunctionaris.
HBO Management in Zorg en Welzijn 1 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
Behaalt u voor alle onderdelen en de eindopdracht een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Management in Zorg en Welzijn van Hogeschool NCOI. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding.

Hanze University of Applied Sciences. Studeren bij de Hanzehogeschool. Professionals en bedrijven. Informatie voor bedrijven. Opleidingen voor professionals. Bestuur en governance. Locaties en openingstijden. share your talent. move the world. Home Contact Cookies Privacy Disclaimer Webredactie. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel.
Management in de Zorg Bd Hogeschool Leiden.
De ene week volg je een klassikale les, de andere week werk je, bij de hogeschool of elders, aan een opdracht met je studiegroepje of heb je persoonlijk overleg met je docent. Hogeschool Leiden biedt de opleiding Management in de Zorg aan op twee niveaus.
Management in de Zorg deeltijd Eindhoven Fontys.
De kosten op een rij. Benieuwd naar alle studentenverhalen? Klik hier voor meer filmpjes! Alle info overzichtelijk bij elkaar. Facebookpagina Management in de zorg. Management in de Zorg Ad. De opleiding Management in de Zorg wordt ook als Associate degree aangeboden.
Deeltijd bachelor opleiding Management in de Zorg Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Als je in het eerste jaar wilt starten óf op basis van een assessment in het tweede jaar kunt starten, kan dat bij de tweejarige Associate degree Ad Management in de Zorg. Met de Associate degree Management in de Zorg kun je aan de slag met jouw leiderschapskwaliteiten in de gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening.
Opleiding Management in Zorg en Dienstverlening deeltijd HAN.nl.
Een vacature voor teamleider in opleiding in het Slingeland Ziekenhuis SZ was afgelopen zomer de aanleiding om te solliciteren en ze werd aangenomen. Sinds september studeert Feia daarnaast aan de opleiding Management in Zorg en Dienstverlening aan de HAN in Nijmegen.
Deeltijdopleiding Mangement in de Zorg HBO Avans Deeltijd.
De bachelor Management in de Zorg MiZ leiden op tot leidinggevende in de zorg of welzijnssector. De bachelor is met name gericht op de leidinggevende functies. Je hebt zowel de menskant als de bedrijfskundige kant in je, gecombineerd met een warme belangstelling voor de zorg of welzijnssector.

Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Disclaimer Web editing. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.

Contacteer ons