Resultaten voor management support

 
 
management support
Management Support Alles voor de managementondersteuner.
Als secretaresse werk je met persoonsgegevens en de wetgeving op dit gebied verandert radicaal. Volg een AVG-training van Management Support in mei of juni en laat je informeren. Schrijf je nu in voor de uitgebreide en praktische AVG-training. Download nu de AVG-whitepaper.
Home Management Support Workshopdagen 2018.
Of nog niet alle workshops gevolgd die je had willen volgen? Op 15 november worden de meest populaire workshops nog eens herhaald tijdens het jaarlijkse Management Support Event in Jaarbeurs Utrecht. Houd de site in de gaten voor het nieuwe programma.
Managementsupport NCOI Opleidingen en Trainingen.
Makelaardij, Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling 20. Management Economie en Recht MER 6. Management en Bedrijfskunde 20. Management in Zorg en Welzijn 29. Management van Verandering 33. Management voor Overheid en Non-profit 22. Management voor de Gezondheidszorg 41. Marketing en Commerciƫle Economie 58.
2018 Management Support Event.
Op 10, 11 en 12 april organiseren we in Utrecht ook de jaarlijkse Management Support Workshopdagen. Een programma met 48 workshops, waarvan ook 15 nieuwe, interessante onderwerpen. Bekijk de foto-impressie van het Event Werk vanuit je talent op 18 november 2017.
42 Management Support Trainingen Vergelijken Springest.
Hoger Management Support. verified_user Niet Goed Geld Terug garantie. Dinsdag 2 oktober 2018 in Amsterdam en 19 andere data. In deze training ontwikkelt u zichzelf als directiesecretaresse of management assistent verder op het gebied van communicatie, samenwerking. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.

Contacteer ons