Meer resultaten voor mindfulness

 
 
mindfulness
Wat is mindfulness?
Mensen gaan mindfulness doen om tal van redenen: om meer rust te ervaren, minder te piekeren, beter om te kunnen gaan met stress, zich beter te kunnen concentreren, gelukkiger te worden, meer te kunnen genieten, effectiever te werken, beter te slapen, zich beter te kunnen ontspannen.
WAT IS MINDFULNESS.
Hiervoor is de mindfulness training of aandachttraining. De Amerikaan Jon Kabat-Zinn heeft mindfulness met Westerse psychologische inzichten verenigd tot de achtweekse mindfulness training, welke nu al meer dan 35 jaar bestaat en zoals aangetoond door veelvuldig wetenschappelijk onderzoek, bewezen effectief is gebleken.
Mindfulness.
Ook kan mindfulness angsten beter hanteerbaar maken. Mindfulness vindt zijn oorsprong in het boeddhisme. In 1979 heeft de Amerikaan Jon Kabat-Zinn als eerste een acht weken durende training ontwikkeld: Mindfulness Based Stress Reductie MBSR. In de geestelijke gezondheidszorg werd later MBCT bekend: Mindfulness Based Cognitieve Therapie.
Mindfulness.
Dan is een mindfulnesstraining misschien iets voor jou. Het uitgangspunt van mindfulness is dat er meer goed dan fout is aan je. En dat ieder mens de kracht en wijsheid heeft om meer kalmte en ontspanning in zijn of haar leven te brengen. Wat is mindfulness?
Mindfulness Maak een einde aan stress en burn-outs door meditatie.
Tips om mindfulness toe te passen in het dagelijks leven. Mindfulness toepassen stopt niet bij de meditatie alleen, het is de bedoeling dat je het toe blijft passen in je dagelijkse leven om het maximale resultaat er uit te kunnen halen.
Mindfulness, integratie van mindfulness in psychotherapie, trainingen en coaching.
MBCT Trainingen richt zich op de integratie van mindfulness in psychotherapie, trainingen en coaching bij een breed scala aan psychische problemen. Mindfulness trainingen, workshops, supervisie en groepsleertherapie. Literatuur en informatieve teksten voor therapeuten en cliƫnten over mindfulness en gedragstherapie. Wat is mindfulness?
Vereniging voor Mindfulness Home.
Mindfulness in het Dagelijks leven. De Vereniging Voor Mindfulness VVM certificeert haar leden indien deze leden dit wensen. De VVM wil hiermee een kwaliteitsgarantie afgeven dat deze gecertificeerde leden voldoende zijn opgeleid door een opleidingsinstituut om de trainingen Mindfulness Based Stress Reduction MBSR en/of Mindfulness Based Cognitieve Therapy MBCT te geven.
Vraagtekens bij mindfulness: Je kunt net zo goed gaan bowlen RTL Nieuws.
Mindfulnesstrainer Formsma denkt dat mindfulness veel meer biedt: Bij" mindfulness deel je niet alleen je ervaringen in een groep, maar je krijgt ook technieken en oefeningen mee om veerkrachtiger in het leven te staan." Ondanks de kritische blik hoeven we volgens de wetenschappers mindfulness niet overboord te gooien.
Online Training Mindfulness Psychologie Academy.
De training mindfulness is deels gebaseerd op het werk van de Belgische psychiater Edel Maex en onlangs geheel vernieuwd in samenwerking met psycholoog en mindfulnesstrainer Rinske Gotink, waarbij extra verdieping en oefening is opgenomen. 8 gevarieerde sessies Inhoud van deze online training. Wat is mindfulness?

Contacteer ons