Meer resultaten voor nlp

 
 
nlp
Home Nederlandse vereniging voor NLP.
Wat is NLP? NLP is een model voor effectieve communicatie en doelgerichte verandering. NLP is een methode voor het bestuderen van de subjectieve ervaring: hoe mensen komen tot hun waarnemingen, gedachten, stemmingen en gedrag. NLP biedt de unieke mogelijkheid om excellent gedrag te modelleren, zodat het voor anderen beschikbaar komt.
Wat is NLP? Ontdek hier hoe snel en makkelijk het werkt.
06-07 okt 2018 NLP Basis Opleiding 06-07 okt / 03-04 nov / 17-18 nov / 01-02 dec / 08 dec 2018 NLP Practitioner najaar 2018 11-11-2018 Workshop Angst en Onzekerheid Overwinnen 19-01-2019 Workshop NLP Experience 16-17 mrt / 30-31 mrt / 13-14 apr / 18-19 mei / 25 mei 2019 NLP Practitioner voorjaar 2019.
NLP: Neurolinguïstisch Programmeren.
NLP is in principe een kortdurende behandelmethode. Er is geen vastgestelde duur voor NLP, maar over het algemeen blijft de behandeling beperkt tot 5 à 10 sessies. NVNLP De Nederlandse Vereniging voor NLP stelt zich het bevorderen van de kwaliteit van NLP tot doel.
NLP Neuro Linguïstisch Programmeren Trainingen NEVI.
Wat leer ik tijdens de training NLP? Voor deze training heeft Tom Twisk de meest essentiële onderdelen uit de NLP Practitioner en NLP Master samengevoegd, waardoor de training uniek en zeer waardevol is. Tijdens de training NLP komen de volgende onderwerpen aan bod.:
De zin en onzin van NLP.
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en kent zowel felle voor als tegenstanders. De verkopers en voorvechters van NLP claimen vaak dat NLP de oplossing is voor alle problemen, de tegenstanders vaak psychologen en/of wetenschappers schreeuwen echter dat het allemaal onzin is.
Wat is NLP?
Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.
Wat is NLP. Wat is Neuro Linguistisch Programmeren NLP Academie.
De trainers van de NLP_AC vinden echter dat diverse NLP cursussen elementen bevatten die niet passen in, of geen raakvlak hebben, met NLP. Daarom gaat de NLP_AC terug naar de basis van NLP. Ze traint dan ook uitsluitend de zuivere vorm van NLP in haar Practitioner/Master opleidingen.
Hoedt u voor Neuro-Linguïstisch Programmeren! Stichting Skepsis.
NLP draagt zevenmijlslaarzen, en tilt therapie en persoonlijke groei ver, ver voorbij alle eerdere noties. Het grootste wonder van NLP is echter dat therapeuten, onderwijzers, orthopedagogen, mensen uit de wereld van de bedrijfscommunicatie zich in groten getale door zulke volstrekt ongefundeerde beweringen laten verlokken tot het volgen van allerhande kostbare cursussen.
Wat is NLP? Alles wat je moet weten over NLP Robin Stevens Robin Stevens.
Volg je een workshop over NLP dan leer je de basis NLP technieken waarmee je gelijk aan de slag kunt. NLP en spreken in het openbaar. Een ander onderwerp wat je met NLP goed kunt trainen is spreken in het openbaar.

Contacteer ons