Zoeken naar opleiding

 
 
opleiding
Cursussen en opleidingen als thuisstudie of zelfstudie NHA.
Aan de keukentafel, in een koffiebar of onderweg in de trein. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst. Waar en wat je ook leert, bij NHA vind je altijd een passende cursus of opleiding.
Opleiding tot werkgelukdeskundige.
De opleiding richt zich op professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van werkgeluk, hun expertise over gelukkig werken willen vergroten, en tools, systemen en andere interventies kunnen implementeren waarmee het werkgeluk van medewerkers meetbaar kan worden bevorderd. Deze opleiding in het bijzonder geschikt voor professionals werkzaam binnen het HR-vakgebied, managers en ondernemers.
NationaleBeroepengids.nl.
Als je op zoek bent naar een goede opleiding kan je deze vinden op nationaleberoepengids.nl. Hier kan je voor ieder beroep de relevante opleiding vinden, om het beroep te leren of om verder te groeien in jouw baan. Je kan via deze pagina opleidingen zoeken op beroepsgroep of per branche of sector.
EOP De ToP Opleiding.
Zie kaart voor een overzicht van de locaties waar reeds ToP kinderfysiotherapeuten werkzaam zijn., In juni 2017 zal een nieuwe opleiding starten. De eerstvolgende selectie voor deelname aan de ToP opleiding start opleiding april 2018 vindt plaats begin oktober 2017.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: opleiding. o pleiding de; v; meervoud: opleidingen 1 vorming tot een beroep. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Grotius specialisatieopleiding Personenschade Grotius Academie.
Indien een deelnemer de voortoets met voldoende resultaat heeft behaald dient deze aan de aansluitende opleiding deel te nemen, tenzij de deelnemer niet aan de opleiding kan deelnemen omdat deze voltekend is. Slechts bij uitzondering kan een deelnemer na het behalen van de voortoets éénmaal de deelname aan de aansluitende opleiding opschorten.
Onze opleidingen Dutch HealthTec Academy. Facebook. Twitter. YouTube.
Voor meer informatie over een van onze opleidingen, kunt u contact opnemen met de school via telefoonnummer 030 630 35 55 of via de mail: info@dhta.nl. Bekijk meer mbo opleidingen. Gevonden opleidingen: 10. Sorteer op: Opleiding Niveau Start Duur. Opleiding Niveau Start Duur.
Opleidingen ROC van Amsterdam.
Ontdek welke opleiding het beste bij jou past! Blijf op de hoogte van de open dagen! Deel uitslagen met je vrienden! Om Favorieten toe te kunnen voegen, moet je eerst inloggen. Om deze opleiding aan je favorieten toe te voegen, moet je eerst inloggen of een profiel aanmaken.
Kies een opleiding Avans Hogeschool.
Je hebt gevoel voor cijfers en bent nieuwsgierig naar het verhaal achter die cijfers. In de opleiding Accountancy leer je die te interpreteren waardoor je weet hoe een bedrijf er financieel voorstaat. Jij hebt gevoel voor cijfers en vindt het leuk om bedrijfsgegevens voor je klant uit te zoeken en hierover te rapporteren en te adviseren.

Contacteer ons