Zoeken naar deeltijd management opleiding

 
 
deeltijd management opleiding
Deeltijdopleiding Management, Economie en Recht HBO.
Het is met andere woorden een zeer brede opleiding, waarmee je allround manager kunt worden. Je kunt op een paar plekken terecht voor een opleiding Management, Economie en Recht in deeltijd, die veel lijkt op de opleiding Bedrijfskunde. Er zijn verschillende mogelijkheden met afstandsonderwijs voor afzonderlijke studies Management, Economie en Recht.
DiamantCreate TIAS.
Management in de Zorg deeltijd Eindhoven Fontys.
Alle info overzichtelijk bij elkaar. Facebookpagina Management in de zorg. Management in de Zorg Ad. De opleiding Management in de Zorg wordt ook als Associate degree aangeboden. Klik hier voor meer informatie. Open avond 28 november. Meld je aan voor de voorlichting deeltijd.
Deeltijd bachelor opleiding Business IT Management Hogeschool Rotterdam.
Het eerste jaar van je opleiding bestaat voor de ene helft uit informaticavakken en de andere helft uit bedrijfskundige vakken. De opleiding heeft een binnenschools en buitenschools gedeelte. Het binnenschoolse deel omvat informaticavakken onder andere telematica datacommunicatie en bedrijfskundige vakken bijvoorbeeld financieel management.
Opleiding Management in Zorg en Dienstverlening deeltijd HAN.nl.
Zoek uw opleiding, cursus of training op trefwoord. HAN.nl HAN Deeltijdstudies Opleidingen Bacheloropleidingen Management in Zorg en Dienstverlening. Opleiding Management in Zorg en Dienstverlening deeltijd. Wil jij leidinggevende wordenin zorg en welzijn? Of met meer verantwoordelijkheid en regie je werk vormgeven?
Business IT en Management deeltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Probeer de opleiding uit. Wat je moet weten over Business IT Management deeltijd? Deze opleiding kun je volgen in Diemen. Met Business IT Management start jij in overleg met je werkgever of op eigen initiatief een op maat gemaakt opleidingstraject.
Algemene Managementopleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
HBO Bachelor Management specialisatie Psychologie en coaching. Bekijk deze opleiding. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. HBO Bachelor Management specialisatie Small business en ondernemerschap. Bekijk deze opleiding. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. HBO Bachelor Management specialisatie Verandermanagement.
Opleiding naast je werk volgen? Bekijk de Deeltijd Opleidingen Schoevers.
Erkende MBO en HBO-opleidingen. Alle deeltijd opleidingen. Office en Event Management. Marketing, Communicatie en Sales. Human Resource Management. Management en communicatie. Open avond deeltijd. Hulp bij studiekeuze. Docenten uit de praktijk. Toelating, aanmelding inschrijving. Het levenlanglerenkrediet LLLK. Veelgestelde vragen deeltijd.
Management in de Zorg deeltijd Hogeschool Utrecht Werk Studie.
Let op: dit is het minimale collegegeldtarief dat u betaalt. De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm voltijd, deeltijd, duaal, nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter berekent u welk collegegeldtarief voor u van toepassing is. De overige studiekosten zijn tussen de 400, en 600, per jaar. Locatie: De Nieuwe Poort 21 Amersfoort. De opleiding Management in de Zorg duurt drie jaar.

Contacteer ons