Zoeken naar deeltijd management opleiding

 
 
deeltijd management opleiding
Deeltijd Management HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
De opleiding Small Business en Retail Management in deeltijd richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap. Omdat je aan het werk bent in de retailbranche en je een uitdaging ziet in ondernemend management, past deze studie je als een jas.

Hanze University of Applied Sciences. Studeren bij de Hanzehogeschool. Professionals en bedrijven. Informatie voor bedrijven. Opleidingen voor professionals. Bestuur en governance. Locaties en openingstijden. share your talent. move the world. Home Contact Cookies Privacy Disclaimer Webredactie. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel.
Opleiding naast je werk volgen? Bekijk de Deeltijd Opleidingen Schoevers.
Erkende MBO en HBO-opleidingen. Alle deeltijd opleidingen. Office en Event Management. Marketing, Communicatie en Sales. Human Resource Management. Management en communicatie. Open avond deeltijd. Hulp bij studiekeuze. Docenten uit de praktijk. Toelating, aanmelding inschrijving. Het levenlanglerenkrediet LLLK. Veelgestelde vragen deeltijd.
Deeltijd bachelor opleiding Management in de Zorg Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Management in de Zorg deeltijd. Vierjarige bachelor in het Nederlands, instroom niet meer mogelijk. De instroom van nieuwe studenten bij de bachelor Management in de Zorg is stopgezet. Aanmelden voor de tweejarige Associate degree blijft wel mogelijk. Als je in het eerste jaar wilt starten óf op basis van een assessment in het tweede jaar kunt starten, kan dat bij de tweejarige Associate degree Ad Management in de Zorg. Met de Associate degree Management in de Zorg kun je aan de slag met jouw leiderschapskwaliteiten in de gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Deze 2-jarige hbo opleiding is gericht op alle aspecten van operationeel leidinggeven zoals het coachen van collegas en het coördineren van de werkzaamheden binnen jouw werkeenheid.
Algemene Managementopleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Alle Masteropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding. Master Human Resources Management MHRM specialisatie Bedrijfskundig management. Bekijk deze opleiding. 24 maanden Masteropleiding. Master Human Resources Management MHRM specialisatie HR operations management.
Opleidingen Leiderschap en Management Windesheim.
Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media. Techniek en ICT. Gratis proefles Opleiding tot Coach. Open avond voor deeltijd en duale opleidingen, cursussen en masters Zwolle. Gratis proefles Introductietraining Coaching. Bekijk alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Business IT en Management deeltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Stel mij al je vragen over de opleiding. Schrijf je in. Open Avond 6 juni. Hulp nodig bij je studiekeuze? Business IT Management. Business IT Management deeltijd. Business IT Management deeltijd. In jouw werk zie je dagelijks wat automatisering kan betekenen voor bedrijven.
Management in de Zorg deeltijd Hogeschool Utrecht Werk Studie.
Klik hier als je op zoek bent naar de voltijd opleiding van Management in de Zorg. De deeltijdopleiding Management in de Zorg heeft één instroommoment per jaar: 1 september. Kijk voor de aanmelddeadline bij Praktische Zaken. Kosten: 1664 vrij van btw. Let op: dit is het minimale collegegeldtarief dat u betaalt. De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm voltijd, deeltijd, duaal, nationaliteit en een eerder behaalde graad.
Deeltijdopleiding Management in de zorg HBO.
Het aanbod deeltijdopleidingen Management in de Zorg is groot. Een aantal hogescholen biedt de opleiding zelfs alleen in deeltijd aan. De meeste hogescholen zijn regulier, plus de particuliere aanbieder NCOI, die in meerdere steden lessen aanbiedt. Deze opleidingen zijn niet in deeltijd, maar duaal.

Contacteer ons