Zoeken naar hbo management deeltijd

 
 
hbo management deeltijd
Deeltijd Management HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Je wilt leidinggeven, verantwoordelijkheid nemen en sturing geven. Verder lezen HBO Management. Voor welke opleiding je kiest is afhankelijk van je ambitie en je carrièrewensen. Heb je meer interesse in een commerciële functie of trekt algemeen management je juist? Eén ding is zeker: met de deeltijd managementopleidingen van Avans Deeltijd kom je verder in je loopbaan.
Deeltijd bachelor opleiding Management in de Zorg Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Management in de Zorg deeltijd. Vierjarige bachelor in het Nederlands, instroom niet meer mogelijk. De instroom van nieuwe studenten bij de bachelor Management in de Zorg is stopgezet. Aanmelden voor de tweejarige Associate degree blijft wel mogelijk. Als je in het eerste jaar wilt starten óf op basis van een assessment in het tweede jaar kunt starten, kan dat bij de tweejarige Associate degree Ad Management in de Zorg. Met de Associate degree Management in de Zorg kun je aan de slag met jouw leiderschapskwaliteiten in de gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Deze 2-jarige hbo opleiding is gericht op alle aspecten van operationeel leidinggeven zoals het coachen van collegas en het coördineren van de werkzaamheden binnen jouw werkeenheid.
Deeltijdopleiding Management in de zorg HBO.
HBO Management in de Zorg deeltijd en duaal. Uit een baan in de zorg kun je veel voldoening halen. Maar als je er al een paar jaar werkt, dan heb je misschien ook wel het idee dat het beter kan.
Opleidingen en leerroutes Hogeschool van Amsterdam.
Filter de lijst, bijvoorbeeld op opleidingsniveau of voertaal. Vergelijk twee of drie opleidingen met elkaar door het vak rechts van de opleidingen aan te vinken. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk. max maxSelected items. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk.
Algemene Managementopleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Dit zijn boeiende praktijkopleidingen en MBO, HBO en Masteropleidingen op het gebied van Management en Leiderschap. Hieronder vindt u een selectie van onze algemene Managementopleidingen. Dit zijn boeiende praktijkopleidingen en MBO, HBO en Masteropleidingen op het gebied van Management en Leiderschap.
Opleidingen Leiderschap en Management Windesheim.
Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media. Techniek en ICT. Gratis proefles Opleiding tot Coach. Open avond voor deeltijd en duale opleidingen, cursussen en masters Zwolle. Gratis proefles Introductietraining Coaching. Bekijk alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Opleiding Management in Zorg en Dienstverlening deeltijd HAN.nl.
Opleiding Management in Zorg en Dienstverlening deeltijd. Wil jij leidinggevende wordenin zorg en welzijn? Of met meer verantwoordelijkheid en regie je werk vormgeven? Dan is de deeltijdopleiding Management in Zorg en Dienstverlening echt wat voor jou! Aanmelden Open Avond 6 juni. Hbo Management in de Zorg.
Deeltijdopleidingen Hogeschool van Amsterdam.
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijd opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.
Opleiding naast je werk volgen? Bekijk de Deeltijd Opleidingen Schoevers.
HBO Associate Degrees. Alle HBO opleidingen. Alle MBO opleidingen. Erkende MBO en HBO-opleidingen. Alle deeltijd opleidingen. Office en Event Management. Marketing, Communicatie en Sales. Human Resource Management. Management en communicatie. Open avond deeltijd. Hulp bij studiekeuze. Docenten uit de praktijk.

Contacteer ons