Resultaten voor trainingen

 
 
trainingen
Trainingen perspectief door gericht en effectief leren GITP.
De trainingen en cursussen van GITP focussen op verschillende themas: communicatie, persoonlijke effectiviteit, management en leiderschap, coaching en adviesvaardigheden. Binnen ieder thema is er een passende cursus met de gewenste intensiteit. Zo is er altijd een training die bij jou past!
Trainingen de Baak.
Zorg voor beweging in je organisatie en versterk je invloed in complexe krachtenvelden. Leer met deze trainingen de juiste coachingmethodes om je collega's' te begeleiden en te ontwikkelen. Bekijk hier het totaaloverzicht van al onze trainingen. Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken met onze trainingen?
Trainingen Start met leren Het Eerste Huis.
Tijdens deze workshop ervaar je de doorbraken zelfsturing, heelheid en evolutief doel. De workshop is gebaseerd op het inspirerende werk van Frederic Laloux, Reinventing Organizations. Trainingen op maat in je organisatie. Ontwikkel je organisatie met de incompany trainingen van Het Eerste Huis.
Trainingen.
Deze trainingen gaan over actuele onderwerpen zoals inspelen op de connected consument, veilig drinkwater, optimaal installeren verwarmingsinstallatie, waterzijdig inregelen en optimaliseren van collectieve installaties en een producttraining over Nefit EnviLine Warmtepompen. Deze worden in samenwerking met leveranciers opgezet. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk.
De Redactie Trainingen De Redactie.
u bent hier: Home De Redactie Trainingen. Al meer dan 10 jaar bieden wij professionals en organisaties trainingen op het gebied van schrijven, online media strategie, redactie journalistiek en professionele ontwikkeling. Praktijkgericht en interactief. Door mensen uit het vak, voor mensen in het vak.
BredaBeach Training.
Tijdens de beachvolleybaltrainingen helpen de trainers van Breda Beach je om deze skills, gedurende het seizoen, stap-voor-stap onder de knie te krijgen. Er zijn trainingen op alle niveaus. Als basislid mag je, onder voorbehoud van beschikbaarheid, vrij spelen op onze locatie en deelnemen aan de activiteiten van Breda Beach.
Trainingen Bestuursacademie Nederland.
2 dagen Training. Bekijk de opleiding. Beleid Maken en Beleid Schrijven. 4 dagen Training. Bekijk de opleiding. Bekijk de opleiding. Kort HBO-programma Jeugd en Gezin Inschrijven. Algemene Wet Bestuursrecht Awb, e-learningcursus Inschrijven. Assertief en Zelfverzekerd Communiceren Inschrijven. Basistraining Boekhouden Inschrijven.
Pieterman Training Staffing Projects in Klantcontact.
Summer schools 2018. Pieterman Group International verzorgt deze zomer weer summer schools. Korte workshops en trainingen waarmee jij weer kunt gaan knallen na de zomervakantie met onderwerpen als time management, creatief triggeren, masterclass onderhandelen en meer! Klik hier voor meer informatie.
Trainingen NJi.
Blijf up-to-date en volg trainingen en workshops op maat, in-company of door open inschrijving. Onze trainingen A-Z. Oog voor interactie: taal en interactievaardigheden. Het versterken van de interactievaardigheden van pedagogisch medewerkers in kinderdagverblijven 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang 4 tot 12 jaar.

Contacteer ons