Zoeken naar trainingen

 
 
trainingen
Trainingen Psychologiestudenten.
Daarom hebben wij een Trainersbureau die zich bezig houdt met het ontwikkelen en geven van specifieke trainingen voor studenten. Deze trainingen worden het gehele jaar gegeven. De focus van de trainingen zijn om studenten een soft skill te leren, dus een echte vaardigheid die men altijd kan blijven toepassen en ontwikkelen.
Trainingen en evenementen Stimulansz.
Zo maakt u meters in uw ontwikkeling. Onze kennis en vaardigheidstrainingen behoren tot de beste van het land. Naast incompanytrainingen hebben we ook open trainingen en online trainingen. En allerlei andere evenementen voor het vergroten van uw kennis. Klantwaardering incompany: 97%!
Home Life-Line Trainingen.
Bij Life-Line-Traingen leiden wij u in één dag op tot reanimatie instructeur. Door de combinatie van e-learning en hands-on training wordt u bewust beter in het geven van reanimatie-trainingen. Leer het van professionals. Onze professionals staan voor u klaar om u bewust beter te maken in eerste hulp verlening. Life Line Trainingen.
Trainingen Van der Hilst Communicatie.
Wil je inspiratie opsnuiven voor je professionele ontwikkeling? Twijfel je over een opleiding of training? En wil je meer informatie? Hoe bepaal je waar jouw toegevoegde waarde zit als communicatieprofessional? Je bent van harte welkom op ons Open Huis op ons kantoor in Amersfoort.
Trainingen Bureau Zuidema.
De invloedrijke organisatie. Home / Trainingen. Beschikbare trainingen 48. Zoek rechts eventueel op categorie. Workshop Invloedrijke teams. Je merkt dat samenwerken in een team meer vraagt dan het behalen van individuele doelen. Je wilt met elkaar maximale. Workshop Invloed volgens Zuidema voor HRD professionals.
Trainingen 113 Zelfmoordpreventie.
Professionals en organisaties. 113 geeft trainingen die je helpen om te communiceren met iemand die zelfmoordgedachten heeft. De trainingen zijn er voor iedereen die in zijn omgeving met suïcide te maken heeft. Dit kan op beroepsmatige manier zijn: als zorgprofessional in de GGZ of schuldhulpverlener.
Home Intuitieve Trainingen.
De lessen en workshops die door Intuïtieve Trainingen gegeven worden zorgen bij mij telkens weer voor nieuwe inzichten over hoe ik zelf in elkaar zit, hoe de wereld om me heen in elkaar zit, en hoe ik met de wereld om mij heen omga.
VCM Trainingen Gerard van de Kerkhof.
Volg dan een markt en arbeidsgerichte opleiding met toekomstmogelijkheden. Het gaat er immers om wat u er straks in de praktijk mee kunt. VCM Trainingen is een onafhankelijk en erkend instituut voor beroepsopleidingen en maakt van iedere cursist een professional.
Trainingen Start met leren Het Eerste Huis.
Tijdens deze workshop ervaar je de doorbraken zelfsturing, heelheid en evolutief doel. De workshop is gebaseerd op het inspirerende werk van Frederic Laloux, Reinventing Organizations. Trainingen op maat in je organisatie. Ontwikkel je organisatie met de incompany trainingen van Het Eerste Huis.

Contacteer ons