Meer resultaten voor trainingen

 
 
trainingen
Trainingen Youké trainingen.
Minder boos en opstandig. Dit programma van Youké is speciaal voor kinderen van acht tot twaalf jaar die boosheid, agressiviteit en opstandigheid laten zien. Ook de ouders doen mee aan het programma, dat zowel trainingen voor de kinderen als de ouders biedt.
Trainingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
NCOI Trainingen biedt u een ruime keuze aan korte intensieve trainingen op allerlei gebieden, zoals management, sales, mondelinge communicatie, persoonlijke effectiviteit en ICT. Al onze trainingen worden uitgevoerd door onze Businesspartner Boertien Vergouwen Overduin, een zeer gerenommeerd trainingsbureau. Boertien Vergouwen Overduin heeft jarenlange ervaring en staat bekend om kwalitatieve en resultaatgerichte trainingen.
Alle trainingen De Redactie.
Voor professionals in redactie en communicatie hebben wij een breed aanbod van actuele opleidingen, cursussen, masterclasses en workshops samengesteld. Alle trainingen zijn inhoudelijk ook toegankelijk voor andere professionals, zoals ambtenaren, wetenschappers en bijvoorbeeld HRconsultants. Onze trainingen zijn kleinschalig, praktijkgericht, actueel en betaalbaar.
Trainingen.
Ook worden de buurtbemiddelaars regelmatig bijgeschoold. De trainingen buurtbemiddeling worden verzorgd door meerdere trainingsinstellingen. Verdiepingstrainingen voor bemiddelaars. Trainingen voor coördinatoren buurtbemiddeling. Leidraad training buurtbemiddeling. In 2010 begon het CCV met het toetsen van het trainingsmateriaal van aanbieders van de basistraining vrijwilligers buurtbemiddeling.
Trainingen Noorderlink.
14 Sep 2016 Training Waarderend Samenwerken. 0009: tot 0010.: Nog te bepalen locatie in of nabij Groningen. 24 May 2016 Training: Systeemkracht in organisaties. 0005: tot 0005.: 14 Mar 2016 Training: Werken met de onderstroom. 0003: tot 0004.: 20 Sep 2016 Begeleide intervisie voor leidinggevenden.
Goed Getapt Trainingen Workshops.
Goed Getapt Trainingen Workshops. Onderstaand vindt u alle trainingen en workshops van het Goed Getapt programma. Klik voor meer informatie op de gewenste training/workshop. Bier, cider en eten. Training bier, cider en eten deel 1. Training bier, cider en eten deel 2.
BK Opleidingen Trainingen.
Opleidingen trainingen voor. BK Opleidingen Trainingen. verzorgt praktijkgerichte trainingen over. kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. Bekijk de trainingsagenda. Binnenkort bij BK Opleidingen Trainingen. 10 januari 2019. Doe de nodige informatie en basiskennis op om aan de slag te gaan als kwaliteitsmedewerker.
Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling de Baak.
Zonder jezelf daarbij te verliezen. Met onze trainingen voor persoonlijke ontwikkeling doorbreek je patronen, leer je doelen te realiseren en vergroot je jouw zelfkennis en persoonlijke effectiviteit. Laat je talenten bloeien! Gratis kennismaken met onze trainingen? Meld je aan voor de Baak Proeverij!
Trainingen Loopgroep Waalre.
Zowel in de winter als in de zomer zijn wij als loopgroep voortdurend bezig met het veilig aan het verkeer deelnemen op de openbare weg. Daarvoor is het van belang hoe je als loopgroep tijdens de trainingen gebruik moet maken van de openbare weg.

Contacteer ons