Meer resultaten voor hbo management gezondheidszorg

 
 
hbo management gezondheidszorg
Opleidingen aanbod CHE.
Maar onder de noemer. acteren in jouw beroepspraktijk. Creatief innoveren met theater Vertel het me en ik zal het vergeten, laat het me zien en ik zal het onthouden, laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
HBO Management in de zorg NTI.
HBO Bachelor Management in de zorg 7880. Bij deze opleiding kun je 240 EC's' halen, onderverdeeld in de volgende vakken.: In de eerste fase van HBO Management in de zorg ga je direct aan de slag met de kern van management in zorg en welzijn.
Hbo-opleiding Management in de Zorg bachelor, deeltijd Hogeschool Utrecht.
Denk je na over een mooie carrière in de gezondheidszorg? Wil je je verdiepen in onderwerpen als marktwerking in de zorg en het beter afstemmen van zorg op de vraag van cliënten, of de organisatie van zorg rondom een cliëntengroep? De hbo-opleiding Management in de Zorg deeltijd geeft je de tools om dit te doen.
een hbo-programma is een korte hbo thuisstudie van 2 tot 22 maanden.
Strategisch marketing management LOI, 2x329. NEMAS opleidingen voor middle en hoger management. Online marketing met NIMA B en HBO cursussen. Kort HBO Gezondheidszorg en psychologie. Gezondheid en welzijn LOI. Voeding, Sport en Gezondheid NTI. Korte HBO programmas psychologie NTI. HBO cursussen psychologie en coaching LOI.
Vacatures Utrechtzorg.
Eerstelijnszorg 7 Apply Eerstelijnszorg filter. Geestelijke gezondheidszorg 163 Apply Geestelijke gezondheidszorg filter. Gehandicaptenzorg 143 Apply Gehandicaptenzorg filter. Jeugdzorg 6 Apply Jeugdzorg filter. Kinderopvang 9 Apply Kinderopvang filter. Overige werkvelden 66 Apply Overige werkvelden filter. Thuiszorg 80 Apply Thuiszorg filter. Verpleeg en verzorgingshuizen 253 Apply Verpleeg en verzorgingshuizen filter. Welzijn 56 Apply Welzijn filter. Ziekenhuizen 160 Apply Ziekenhuizen filter. Basisonderwijs 1 Apply Basisonderwijs filter. HAVO 1 Apply HAVO filter. HBO 193 Apply HBO filter.
Opleidingen.
Zuyd Professional maakt gebruik van cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen. Na aparte toestemming maken we gebruik van cookies en scripts van Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
OneWorld Vacaturebank-Archief OneWorld.
Managing Director War Child Sweden Generalsekreterare. Charismatic Networker and People Manager with a passionate drive to make a difference. Senior Project and Operations Manager. A local NGO based in Nairobi, which is supported by Free Press Unlimited, is seeking to.
Hbo-opleiding Management in de zorg.
Er zijn opleidingen bij commerciële instituten met de namen Management in de gezondheidszorg en Management in Zorg en Dienstverlening. Bij sommige daarvan is het mogelijk om afstandsonderwijs te volgen. Deze vorm van onderwijs is eventueel geschikt voor mensen die niet voldoende tijd of gelegenheid hebben om wekelijks onderwijs op een locatie buiten de werkplek te volgen.
Méér dan mbo mboRijnland.
Toon zoekbalk Toon menu. Eind augustus starten met een opleiding die écht bij je past? Bekijk ons opleidingenoverzicht en kies je studierichting of interessegebied voor een overzicht van ál je studiemogelijkheden. Alphen aan den Rijn. Aanmelden Open Dag 6 november.

Contacteer ons