Zoeken naar hbo management gezondheidszorg

 
 
hbo management gezondheidszorg
Management in de Zorg Amersfoort voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
In het kort. Wil jij in de gezondheidszorg werken, maar niet als arts of verpleegkundige? Ben je meer het type van leiding geven, organiseren of adviseren? Kies dan voor de opleiding Management in de Zorg aan Hogeschool Utrecht. Deze bacheloropleiding leidt je op voor een managementfunctie in de zorg, welzijn of dienstverlening.
HBO Management in de zorg NTI.
Ben jij aankomend manager in de zorg en welzijnssector en wil je je ontwikkelen tot HBO Bachelor? Dan is de hbo-opleiding Management in de zorg iets voor jou! Tijdens HBO Management in de zorg houd je je bezig met alle aspecten van management.
HBO Management in de Zorg.
Wat kun je worden met hbo Management in de Zorg? Wanneer je de hbo-opleiding Management in de Zorg volgt, dan is het niet je doel om direct voor patiënten te zorgen. Nee, jij wil je bezighouden beleidsvoering binnen de gezondheidszorg.
Deeltijdopleiding Mangement in de Zorg HBO Avans Deeltijd.
Je krijgt dan wel een aanvullend programma om nog enkele onderdelen van jaar 1 af te ronden. Ook wanneer je een certificaat of getuigschrift van een relevante hbo opleiding hebt kun je mogelijk in aanmerking komen voor een verkort traject. In principe start je in de Associate degree opleiding Management in de Zorg.
Opleiding Management in Zorg en Dienstverlening deeltijd HAN.nl.
Ambulantisering van de geestelijke gezondheidszorg. Varen op de eigen kracht van burgers en hun netwerken. Naast het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en regievoering in netwerken en allianties wordt ook van leidinggevenden een steeds groter en creatiever handelingsrepertoire en ondernemerschap gevraagd. Hierin gaan toegepaste wetenschap, verbindingskracht en vakmanschap hand in hand. Leiders die buiten de kaders kunnen en durven denken en hier anderen in mee kunnen nemen, zijn de nieuwe managers in de zorg. Met de deeltijdopleiding hbo Management in Zorg en Dienstverlening breng je jouw leiderschapskwaliteiten tot bloei en ontwikkel je je als moderne zorgmanager of regievoerder.
Hbo-opleiding Management in de zorg.
Er zijn opleidingen bij commerciële instituten met de namen Management in de gezondheidszorg en Management in Zorg en Dienstverlening. Bij sommige daarvan is het mogelijk om afstandsonderwijs te volgen. Deze vorm van onderwijs is eventueel geschikt voor mensen die niet voldoende tijd of gelegenheid hebben om wekelijks onderwijs op een locatie buiten de werkplek te volgen.

Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Disclaimer Web editing. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
Management in de Zorg deeltijd Eindhoven Fontys.
Beroep, bezwaar en klachten. Over de buitenland minor. Professionals en werkgevers. Opleidingen en cursussen. Management in de Zorg deeltijd. Na de opleiding. Open dagen en zo. Studenten over deze opleiding. Werken en studeren. Hbo bachelor deeltijdopleiding. Flexibel studeren Fontys Pro.
HBO Management in Zorg en Welzijn 1 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
U kunt in dit HBO-programma gebruikmaken van levenlanglerenkrediet. Dit HBO-programma maakt deel uit van de HBO Bachelor Management in de Zorg en heeft een omvang van 54 EC. Zie voor meer informatie LevenLangLerenKrediet LLLK. Dit programma is bedoeld voor toekomstige operationeel leidinggevenden die werkzaam zijn in algemene, academische of categorale ziekenhuizen, instellingen voor gehandicapten, verpleeg en verzorgingshuizen, de psychiatrie of de thuiszorg. Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Doel en opzet. In deze opleiding krijgt u zicht op de juiste inrichting van een organisatie in de gezondheidszorg en het belang van een cliëntgerichte instelling.

Contacteer ons