Meer resultaten voor hbo management zorg

 
 
hbo management zorg
Opleidingen Leiderschap en Management Windesheim.
Word wie je bent bij Windesheim. Kies de studie die echt bij je past! Bewegen en Sport. Economie, Management en Recht. Gezondheid en Welzijn. Journalistiek en Communicatie. Techniek en ICT. Theologie en Levensbeschouwing. Hulp bij studiekeuze. Meelopen of proefstuderen. Studeren aan het hbo.
Home NVAO.
In 2016 ontwikkelde de kwaliteit van de opleidingen in het hoger onderwijs in Nederland zich positief, zo blijkt uit het NVAO Jaarbericht Nederland 2016. Vlaams hoger onderwijs bevestigt vertrouwen. 31 jan 2017 0939.: Het Vlaams hoger onderwijs bevestigt het vertrouwen.
Opleiding Management in Zorg en Dienstverlening deeltijd HAN.nl.
De hbo deeltijdopleiding Management in Zorg en Dienstverlening bied je zoveel mogelijk maatwerk. Wist je dat het ook mogelijk is om losse modules te volgen bij Management in Zorg en Dienstverlening? Studenten Management in Zorg en Dienstverlening tijdens college. Heb je interesse?
Koninklijke Kentalis.
Als horen of communiceren niet vanzelfsprekend is. Al meer dan 220 jaar is Kentalis dé specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen en communiceren. Kentalis heeft hart, oog en oor voor de ander.
Hbo-opleiding Management in de zorg @ Gezondheidszorg.
Dan is de opleiding Management in de zorg eventueel iets voor jou. Mensen die de opleiding hebben afgerond, komen vaak terecht in een middenkaderfunctie, bijvoorbeeld als teamleider van een afdeling. Management in de zorg YouChooz. Beschrijving van de hbo-opleiding Management in de zorg, de vervolgopleidingen en carrièremogelijkheden.
Management in de Zorg deeltijd Eindhoven Fontys.
Opleidingen en cursussen. Management in de Zorg deeltijd. Na de opleiding. Open dagen en zo. Studenten over deze opleiding. Werken en studeren. Hbo bachelor deeltijdopleiding. Flexibel studeren Fontys Pro. Associate degree deeltijdopleiding. Post-hbo, cursussen en trainingen. Werkervaring of eerder behaalde diploma's?
Manager Zorg Bosman Vos.
De relaties zijn organisaties in de zorgsectoren van met name thuiszorg, verpleeg en verzorgingshuizen en maatschappelijke dienstverlening. In de omslag van aanbod naar klantgericht werken en meer sturing op effectiviteit vraagt het een resultaatgericht management. Deze combinatie van zakelijkheid en peoplemanagement is over het algemeen onderdeel van het gewenste profiel. Deze ontwikkeling stelt echter ook extra eisen aan managers: het hebben van een uitgesproken visie op komende en huidige ontwikkelingen in de zorg, financieel inzicht, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het resultaat van organisatie en afdeling om te komen tot efficiënte bedrijfsvoering en tevreden klanten staan voorop. Binnen de gestelde kaders weet je de ruimte te benutten en doelstellingen te behalen. Je denkt in mogelijkheden, ziet kansen en weet die te vertalen naar haalbare doelen. HBO werk en denkniveau bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.
Landstede MBO Landstede MBO.
Maatschappelijke Zorg niveau 3. Maatschappelijke Zorg niveau 4. Managementassistent / Directiesecretaresse. Manager Transport Logistiek. Medewerker Agrarisch Loonwerk. Medewerker Beheer ICT. Medewerker Human Resource Management HRM. Medewerker Marketing Communicatie. Medewerker Secretariaat Receptie. Medewerker Sign NIEUW! Medewerker Sport Recreatie en Facilitaire Dienstverlening.
HBO Management in de zorg NTI.
HBO Bachelor Management in de zorg 7880. Bij deze opleiding kun je 240 EC's' halen, onderverdeeld in de volgende vakken.: In de eerste fase van HBO Management in de zorg ga je direct aan de slag met de kern van management in zorg en welzijn.

Contacteer ons