Meer resultaten voor hbo master management

 
 
hbo master management
Master in management ICT MBA opleiding HBO Master.
Het aspect kwaliteit speelt hierbij een centrale rol. Master in Information Architecture: Deze masterclass geeft inzicht in het architectuurdenken in de informatica en het management van architectuurontwikkeling. Na het succesvol afronden van ten minste vier masterclasses, wordt de thesis geschreven; een toetsing van opgedane kennis aan de hand van een probleemstelling. De thesis wordt voor de examencommissie verdedigd. Master in ICT Bedrijfskunde. Master in E-Business. Master in Programmamanagement. Master in Information Architecture. Erkend bachelordiploma van een hbo of wo-opleiding en drie jaar relevante werkervaring.
Alle vacatures van de Rijksoverheid Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Search i
Zit jij in de afrondende fase van je economische of financiële wo-studie? En wil je weten wat je met je economische master bij de Rijksoverheid kunt doen op nationaal of internationaal gebied? Tijdens deze bootcamp leer je 3 ministeries beter kennen, ervaar je hoe een dag van een beleidsmedewerker eruitziet en krijg je informatie over traineeships, de sollicitatieprocedures en tips voor de selectie.
Opleidingen in Management en Organisatie, HBO Master.
Management en Organisatie, HBO Master. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" Management en Organisatie, HBO Master" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.
Homepage WdKA.
Fine Art Design Teacher Training. Master Fine Art. Master Interior Architecture: Research Design. Master Media Design: Experimental Publishing. Master Media Design: Lens-Based. Master of Education. Willem de Kooning Academy. First name Last name Date of Birth Email address Ok, I'm' ready.
Master in Sport Management Amsterdam Johan Cruyff Institute.
Vraag de brochure aan van de Master in Sport Management via het contactformulier onderaan deze pagina, om meer te weten te komen over deze studie en onze Cruyffiaanse manier van lesgeven. Via de Master in Sport Management verwerf je inzicht in de aspecten van sportmanagement en leer je praktische vaardigheden om deze kennis effectief toe te passen.
Masteropleiding in deeltijd of voltijd HAN.nl.
Masteropleiding na hbo. Een masteropleiding geeft academische verdieping en biedtje de mogelijkheidjezelf verder te ontwikkelen of te specialiseren. Zo leg jeeen goede basis voor een succesvolle carrire in het bedrijfsleven of het wetenschappelijk werkveld. HAN Masterprogramma's' biedt verschillende varianten aan. Dedeeltijd master, voltijd masteren deduale master. Aanmelden Open Avond 13 maart. Vraag een adviesgesprek aan. HAN masteropleiding uitgeroepen tot topopleiding. De Keuzegids Mastersheeft deMaster Molecular Life Sciencesuitgeroepen tot topopleiding 2018. Lees hier meer over deze prestatie. Masteropleidingen Zorg, Welzijn Sport. Master Advanced Nursing Practice. Master Management Innovatie in maatschappelijke organisaties.
Home Masteropleidingen MSc Universiteit Twente.
Meld je aan. De Universiteit Twente biedt een groot aantal Engelstalige masteropleidingen op verschillende gebieden, variërend van gedragswetenschappen en management en bestuur, tot natuurwetenschappen en engineering. De voertaal van de meeste masteropleidingen is Engels. Voor de volledige opleidingsinformatie over de diverse Engelstalige masters verwijzen we je naar onze Engelstalige masterwebsite. Meld je aan. Master open dag. Kom naar de open dag op donderdag 19 november. Meld je nu direct aan of bekijk eerst het programma van de master open dag. Op deze Nederlandse website vind je echter wel uitgebreide informatie over de masteropleidingen met Nederlands als voertaal. Doorstroom vanuit hbo.
Wil je werken bij een hogeschool? Werken bij hogescholen.
Meer over Management / Leidinggevend. Over het werken bij een hogeschool. Meer over het werken bij een hogeschool. Werkbeleving benchmark 2014-2016. CAO hbo 2017-2018. Volg ons voor vacatures, achtergrondverhalen en nieuws.: Werkenbijhogescholen.nl is een initiatief van Zestor, het arbeidsmarkt en opleidingsfonds hbo.
Premaster Bedrijfskunde Premaster Master Rotterdam School of Management, Erasmus University.
De HBO-premaster begint uitsluitend per september en is een studiejaar durend programma dat, bij succesvolle afronding, recht geeft op een toelatingsbewijs tot de éénjarige Engelstalige MSc programmas van RSM. Ook ben je toelaatbaar tot het 1-jaar durende 18 maanden MSc International Management CEMS programma. Voor dit programma zijn extra selectiecriteria van toepassing. Het premasterprogramma dient in maximaal twee opeenvolgende jaren afgerond te zijn. Indien het premasterprogramma na twee jaar niet is afgerond vervalt de geldigheid van de behaalde resultaten. NB: het afronden van het premasterprogramma plus indien noodzakelijk Engelse test en eventuele Engelse cursus geeft géén recht op een bachelordiploma, noch op een getuigschrift. Wat je krijgt is een bewijs van toelating tot de Master dat binnen één jaar dient te worden verzilverd.

Contacteer ons