Op zoek naar management secretaresse?

 
 
management secretaresse
Directiesecretaresse / Managementassistent ROC Nova College.
Als directiesecretaresse / managementassistent ben je de rechterhand van de directie of het management van een bedrijf of instelling. Je organiseert vergaderingen en maakt daar de verslagen van. Je verzorgt de correspondentie, ontvangt bezoekers en beheert de agenda van de directeur/managers.
MBO Managementassistent/ Directiesecretaresse niveau 4 Schoevers.
Alle deeltijd opleidingen. Office en Event Management. Marketing, Communicatie en Sales. Human Resource Management. Management en communicatie. Open avond deeltijd. Hulp bij studiekeuze. Docenten uit de praktijk. Toelating, aanmelding inschrijving. Het levenlanglerenkrediet LLLK. Veelgestelde vragen deeltijd. Secretaresse van het jaar.
Management Assistent / Directiesecretaresse Deltion College.
Boeken, cds en dvds zijn er gratis te leen. Je kunt na het behalen van het diploma verder leren in het deeltijd-hbo en in diverse cursussen administratief, management, marketing. Ook kun je doorleren in het volledig dagonderwijs in het hbo, bijv. Office Management, Europees secretaresse Schoevers of Medisch Management, Hotelmanagement, Personeel en Arbeid, Communicatie, Lerarenopleiding etc.
Secretaresse bol mbo opleiding Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Je kunt deze opleiding ook volgen op locatie Sportlaan 15 in Spijkenisse. Het beroep secretaresse is aan het veranderen. Dat merk je bijvoorbeeld aan de naam van het beroep. Junior Management Assistant en Junior Assistant zijn namen die je tegenwoordig vaker tegenkomt, omdat het beroep een andere invulling heeft gekregen.
Opleiding Assistent Manager Cursus als thuisstudie NHA.
Hoe je gedrag van medewerkers interpreteert, leer je in de beroepsopleiding Assistente Manager. De nieuwe inzichten en vaardigheden komen van pas in functies als.: Bereid je grondig voor. Kom alles te weten over management, personeelsbeleid en de basis van organisatiepsychologie.
Managementassistent / Directiesecretaresse ROC van Amsterdam.
Je hebt meer verantwoordelijkheid dan een gewone secretaresse. Zo ben je veel bezig met plannen, organiseren en afspraken maken. Jij regelt dat werkzaamheden op tijd klaar zijn. Gaat er iets mis? Dan krijg jij vaak de taak om het op te lossen.
Managementassistent / Directiesecretaresse ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
Niveau 4 BBL Leidinggevende team/afdeling/project. Niveau 4 BOL Managementassistent / Directiesecretaresse Tweetalig. Niveau 2 BOL Medewerker financiële administratie. Niveau 4 BBL BOL 20 Medewerker Human Resource management. Niveau 2 BBL BOL Medewerker secretariaat en receptie. Niveau 3 BBL BOL Secretaresse.
Office manager/directiesecretaresse.
De directiesecretaresse ondersteunt de directie of de directeur; daardoor heb je met het gehele bedrijf te maken. Pien Ritt, Management Assistent bij Dunlop Slazenger Benelux.: Ik ben de secretaresse van drie managers. Wat ik niet accepteer is dat taken in het voorbij lopen worden gedelegeerd.
Management assistent: wat houdt die functie in?
Inmiddels zijn op Carrièretijger betere en uitgebreidere artikelen verschenen over de beroepen managementassistent, directiesecretaresse en office manager. Als management assistent ben je een echte duizendpoot. Je ondersteunt de directie, die uit een of meerdere personen kan bestaan, of het management team.

Contacteer ons