Zoeken naar masteropleiding management

 
 
masteropleiding management
Master Management Open Universiteit Diverse locaties kiesjestudie.nl.
De universitaire masteropleiding Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Als je relevante werkervaring hebt en als je je kennis van het management van bedrijven, not-for-profit instellingen en overheidsorganisatie wilt verdiepen is deze opleiding geschikt. De opleiding kenmerkt zich door reflectie over general management, wetenschappelijk onderzoek naar management en integratie van kennis, inzicht en vaardigheden.
Master Kwaliteitsmanagement Schouten Nelissen.
Toen Ben als kwaliteitsmanager van Atos verantwoordelijk werd voor een divisie, kreeg hij behoefte aan meer kennis. Hij besloot zich in te schrijven voor een volwaardige masteropleiding met het accent op toegepaste wetenschap. Qua niveau vergelijkbaar met een universitaire of hbo-studie. Doorlooptijd: 25, tot 5 jaar. Ben slaagde met vlag en wimpel en mag nu de mastertitel MKM voeren. Ik werk sinds 2000 op het terrein van kwaliteitsmanagement bij IT-dienstverlener Atos. Dit betekent dat ik Atos help om haar doelen te realiseren en de IT-diensten te leveren volgens de afspraken die ze met de klant heeft gemaakt. En deze waar mogelijk te verbeteren. Zes jaar geleden werd ik verantwoordelijk voor kwaliteitsmanagement in de divisie Infrastructure Data Management van Benelux The Nordics.
Bachelor degree Management in de Zorg Hogeschool Leiden.
De ene week volg je een klassikale les, de andere week werk je bij de hogeschool of elders aan een opdracht met je studiegroepje of heb je persoonlijk overleg met je docent. Hogeschool Leiden biedt de opleiding Management in de Zorg aan op twee niveaus.
Masteropleiding in deeltijd of voltijd HAN.nl.
Vraag een adviesgesprek aan. HAN masteropleiding uitgeroepen tot topopleiding. De Keuzegids Mastersheeft deMaster Molecular Life Sciencesuitgeroepen tot topopleiding 2018. Lees hier meer over deze prestatie. Masteropleidingen Zorg, Welzijn Sport. Master Advanced Nursing Practice. Master Management Innovatie in maatschappelijke organisaties. Master Musculoskeletale Revalidatie.
Master Master studie Masteropleiding Master aan partneruniversiteit Partneruniversiteiten Tio.
Als je je master hebt afgerond, mag je de mastertitel achter je naam zetten. Waarom een master? Een masteropleiding geeft academische verdieping aan je kennis en vaardigheden. Je leert complexe problematiek op te lossen en op een innovatieve manier mee te denken.
Marketing Management Tilburg University. Tilburg University. Understanding Society. Follow us on YouTube. Visit our facebook page. Follow us on Twitter. Visit our flickr page.
Er zijn regelmatig gastcolleges van experts uit het bedrijfsleven en je hebt de mogelijkheid om je masterthesis voor en bij een bedrijf te schrijven. Kies zelf je taal: de masteropleiding Marketing Management wordt zowel in het Engels als gedeeltelijk in het Nederlands gegeven.
Masteropleidingen Masteropleiding en Masteropleidingen.
8 februari: parttime Master Bedrijfskunde, Rotterdam School of Management, Erasmus University. 14 februari: informatiebijeenkomst MSc Bedrijfskunde, Radboud Management Academy Nijmegen. 12 maart: voorlichtingsavond Post-master Erasmus School of Accounting Assurance. 17 maart: MBA Open Day, Rotterdam School of Management, Erasmus University.
Opleidingen Management opleiding in Nederland.
Veiligheid op school. In Nederland zijn 50 opleidingen Management opleiding gevonden. Sorteren op: Opleiding. Master Integraal Leiderschap. Centrum voor Nascholing Amsterdam. De NVAO-geaccrediteerde Master Integraal Leiderschap biedt leidinggevenden en directeuren in het PO, VO en MBO verdieping om leerprocessen op alle niveaus van de schoolorganisati. Opleiding Schoolleider PO VO MBO voorheen ESAN. Centrum voor Nascholing Amsterdam. De Opleiding Schoolleider biedt een stevige basis voor leidinggevende functies in het onderwijs PO, VO, MBO. De opleiding bestaat uit twee leerjaren basisbekwaam en vakbekwaam die ieder afzonder. Ori├źntatie op Leiderschap in het Onderwijs. Centrum voor Nascholing Amsterdam. Bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan? Of bent u inhoudelijk en beleidsmatig ge├»nteresseerd in en betrokken bij de schoolorganisatie? Deze leergang biedt u de mogelijkheid de verschillende. Nederlands Instituut voor Masters in Educatie Utrecht. De NiME masteropleiding Academisch Meesterschap biedt docenten de mogelijkheid om zich door middel van onderzoek te Lees meer.
Communicatie, beleid en management Masters Universiteit Utrecht.
Als je het masterprogramma Communicatie, beleid en management hebt gevolgd, kun jij daaraan een bijdrage leveren omdat je weet hoe je in en externe communicatie als sturingsmiddel kunt inzetten. Ik denk nog vaak aan mijn studie. Communicatie essentieel om je doelen te bereiken.

Contacteer ons