Op zoek naar masteropleiding management?

 
 
masteropleiding management
Master Management Open Universiteit Diverse locaties kiesjestudie.nl.
De universitaire masteropleiding Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Als je relevante werkervaring hebt en als je je kennis van het management van bedrijven, not-for-profit instellingen en overheidsorganisatie wilt verdiepen is deze opleiding geschikt. De opleiding kenmerkt zich door reflectie over general management, wetenschappelijk onderzoek naar management en integratie van kennis, inzicht en vaardigheden.
Management publieke sector MSc.
In de Master Management van de Publieke Sector krijg je inzicht in de uitdagingen en dilemma's' waar publiek management en organisaties mee te maken krijgen, en de verschillende manieren waarop publieke managers die dilemma's' kunnen hanteren. Heb je bijzondere belangstelling in Strategie, Advisering en Verandermanagement of Public Affairs?
Deeltijd master opleiding Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties Hogeschool Rotterdam. Payoff.
De masteropleiding Leren Innoveren is bedoeld voor talentvolle leraren die een voortrekkersrol willen vervullen in de verbetering en vernieuwing van het onderwijs. Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties. Deel deze pagina Deel op LinkedIn Deel op Twitter Deel op Facebook Email deze pagina Print deze pagina.
Masteropleiding Management Organisatie Erasmus University Rotterdam.
Masteropleiding Management Organisatie. In de masterspecialisatie Management Organisatie leer je publieke en private organisaties vanuit sociologische perspectieven te analyseren. Meer over de inhoud van deze opleiding. Waarom deze opleiding? Kies je voor de specialisatie in Management Organisatie, dan verdiep je je in recente vraagstukken rond arbeid en organisatie.
Master in Management en ICT NCOI Opleidingen en Trainingen.
Meer succes met een Masteropleiding in Management en ICT. Als ICT-professional en/of manager weet u als geen ander hoe belangrijk ICT is in uw organisatie, uw netwerk en de huidige samenleving. Meer succes met een Masteropleiding in Management en ICT.
deeltijd master Organisatie, cultuur en management Universiteit Utrecht.
uit verschillende organisaties met een publieke functie over de masteropleiding organisatie, communicatie en management.Ik" heb anders leren kijken. Met meer afstand en vanuit verschillende invalshoeken." Het" begrip van theoretische concepten en perspectieven op organisaties en de maatschaplij heb ik me met name eigen gemaakt door deze toe te passen op de eigen organisatie. Ik ben wel in staat beter en breder te analyseren en ben me voor eeuwig bewust van context, cultuur en macht." Het" reflexieve karakter van de opleiding is bijzonder waardevol en een onontbeerlijke voorwaarde voor een goed leerproces." De" opleiding heeft mijn kijk op het werk en de wijze waarop ik in het leven sta beïnvloedt. Dat had ik nooit verwacht maar ben daar heel gelukkig mee." De" opzet van de cursus en met name de mogelijkheid om door middel van interviews met personen op de werkvloer verbinding te leggen met de literatuur leverde voor mij een hoog rendement op." Organisatie, cultuur en management.
Master Organisatie, Cultuur en Management Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie Universiteit Utrecht.
Bestuur en Beleid voor Professionals. Management van Publieke Vraagstukken. Organisatie, Cultuur en Management. UU.nl / Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie / Executive masters / Master Organisatie, Cultuur en Management. Bestuur en Beleid voor Professionals. Management van Publieke Vraagstukken.
Master Management en Innovation NCOI Opleidingen en Trainingen.
NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie. Alle Masteropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding. Master in Management Innovation MMI.

Contacteer ons